Преминете към основното съдържание

Ние сме силна и стабилна фирма

Интернет парфюмерия www.notino.bg е филиал на чешката фирма Notino, s.r.o., която е на пазара от 2004 г. Основателите на фирмата отварят първия си интернет магазин през 2000 г. През 2006 г. статутът на интернет магазина се променя от ЕТ на ООД и фирмата е наречена Notino, s.r.o.

В момента фирмата Notino, s.r.o. притежава най-голямата мрежа от онлайн парфюмерии в Централна Европа. Практикува своята дейност в Чехия, Словакия, Унгария, Германия и Полша. В тези страни годишно обслужва стотици хиляди клиенти. Във всички страни заема водещо място по отношение на оборот и брой на обслужени клиенти. През 2011 година е доставила почти 3 милиона парфюми и козметични продукти на своите клиенти, а уеб страницата месечно е посещавана от около 1,8 милиона души.
Фирмата Notino s.r.o. е лидер в продажбите на парфюми в Чехия и Словакия, където парфюмерията развива своята дейност най-дълго. Тази позиция е постигната с максимална ориентация към клиента, включването на нови услуги и не на последно място - със своите цени.

Notino, s.r.o. е наясно, че успехът се гради на доверието и удовлетвореността на клиентите. Служителите на компанията се ръководят от етичен кодекс, който поставя акцент върху професионализма спрямо клиентите. Принципите, които са частт от този кодекс потвърждават, че крайната цел на всички дългосрочни планове са удовлетвореност на потребителите, а не незабавна печалба.
Notino, s.r.o. е фирма, която отдавна разработва и развива онлайн продажбите в Централна Европа. Значително допринася за разработването на стандартните услуги, подобряването на облужването на клиентите и напълно сътрудничи с организациите за защита на потребителите във всяка страна.

В настоящия момент Notino, s.r.o. си сътрудничи с големи фирми в Централна Европа на ниво на доставчиците на продукти, както и на ниво на сътрудничество в различни търговски и нетърговски проекти.

 


 

Имате ли въпроси? Пишете ни.
С изпращането, компания Notino s.r.o. ще обработи Вашите данни с цел изпълняване на Вашата молба въз основа на легитимен интрес. Срещу обработването можете съгласно Принципите за обработване на лични данниů да направите възражение.