Nicole Richie

Никол Ричи е осиновената дъщеря на известния певец Лайнъл Ричи и кръщелница на Майкъл Джексън и Куинси Джоунс.

 

Учила е в престижното училище "The Buckley" , а в момента е отдадена на редица дейности - музика, мода, актьорско майсторство, благотворителност, опазване на природата и т.н. Заедно със съпруга си Джоел Маддън основават фондацията "The Richie Madden Children's Foundation".

През септември 2012 г., Никол Ричи представя първия си аромат "Nicole". Това е изключително сантиментален аромат , защото при създаването му, русокосата красавица се е уповавала на спомените за различни спрейове за тяло и масла, които е ползвала майка й.  Създаването на "Nicole" си поделят Стийв ДеМеркадо от Fragrance Resources, компанията TPR Holdings LLC и известният дизайнер Дейл Брандън Кен (съавтор на красивия флакон ,направен в комбинация от стиловете Art Nouveau и Vintage).

Две години по-късно, на пазара се появява "No Rules" - един необичайно страстен, бохемски и прелъстяващ парфюм, вдъхновен от 70-те години на миналия век. "No Rules" е предназначен за всички свободомислещи жени, които отказват да се ограничават със социалните традиции. Освен флаконите от лилаво стъкло, вниманието приковава и кутийката на парфюма ,изрисувана с психоделични знаци.

В състава на парфюми Nicole Richie ще откриете например мароканска роза, папирус, златен кехлибар, кристален мускус, и други интересни съставки. За завършек , ще споменем и душ-геловете и лосиони за тяло , допълващи гореописания "Nicole".  Марка Nicole Richie ще се хареса на всички, които обичат екзотиката, живеят по свой собствен начин и предпочитат лукса на разумна цена.

пълен текст скрий текста