Нишови парфюми според вида на аромата

Какво е толкова вълнуващо и уникално в нишовите парфюми:

Редки съставки, необичайни ароматни композиции и много сложен процес на производство. Това са характеристиките на уникалните нишови парфюми, които са далеч извън обичайните широкоразпространени продукти.

При създаване на композициите на нишовите парфюми участват истински майстори в бранша, които не се страхуват от неконвенционални съчетания на ароматните есенции и необичайното цялостно възприятие Нишовите парфюми често възникват в малки парфюмерийни работилници при много сложни процеси. Акцентът при това е поставен на редки съставки, произлизащи от различни кътчета по света. В тях ще намерите рядката роза дамасцена, есенции от скъпоценни камъни или агарово дърво от Лаос. Те се съдържат в нишовите парфюми във възможно най-чистата си форма.

 

 

Нишовите парфюми са оригинални аромати, които се оценяват от най-прецизните парфюмерийни експерти и всички любители на аромати, обичащи да търсят нови, необичайни и екзотични ухания. Открийте света на отличителните аромати, които обикновено не срещате. При нас ще намерите най-добрите нишови дамски парфюми, мъжки парфюми, а също и голямо количество унисекс ухания от реномираните марки Amouage, Montale, Annick Goutal или Creed.

пълен текст скрий текста

Подредено от най- продаваните По цена

12 3

12 3 Покажи следващ