Nasomatto China White парфюмен екстракт за жени

Nasomatto China White парфюмен екстракт за жени
Nasomatto China White парфюмен екстракт за жени
30 мл.
188,00лв.

Код: NST3383 | в наличност повече от 1 бр.
1
СПИДИ
още утре вторник 13.04.2021 г.
Еконт
още утре вторник 13.04.2021 г.

Описание Nasomatto China White
Състав

Изберете аромат, с чиято помощ никога няма да останете незабелязана. Дамският парфюм Nasomatto China White е олицетворение на лукса и уникалността, а обмислената до детайли ароматна композиция ще зарадва и най-претенциозните.

  • цветен аромат
  • дървесен аромат
  • пудрен аромат
  • подчертава чувствеността на всяка жена
  • аромат, подходящ за всекидневно носене
  • луксозен аромат за претенциозните

Състав

композиция
дървесни тонове, цветни нотки, мускус, роза, пудрови нотки
Вид аромат
Цветни, Дървесни

За марката Nasomatto

Необичайните нишови парфюми Nasomatto не оставят никого безразличен! Марката Nasomatto си е поставила за цел да създава извънредни, екстравагантни и в същото време изключително сложни аромати, които да ви привличат и дори да ви шокират! Компанията е основана през 2007 г. в Амстердам. Неин основател е италианският дизайнер на аромати Алесандро Гуалтиери, който обожава да създава смели, провокативни и силно емоционални парфюми.

Името на марката Nasomatto означава "побъркан нос" и това,че се касае за необичайни и луди нишови парфюми, удостоверени с различни интересни имена като например: Absint, Narcotic или Pardon.

Nasomatto са наистина изключителни, леко спорни аромати и привлечат вниманието особено на взискателните клиенти, които търсят нещо наистина нетрадиционно. Високата концентрация в аромата на парфюмите Nasomatto ги прави наистина интензивни. Парфюмите се крият в минималистични флакони от дебело стъкло, а отличителен белег на уникалността и екстравагантността им придава контрастната капачка.

Оценка Nasomatto China White