Nasomatto China White, парфюмен екстракт тестер за жени 30 мл. | notino.bg

Nasomatto China White

парфюмен екстракт тестер за жени 30 мл.

Nasomatto China White парфюмен екстракт тестер за жени 30 мл.
Nasomatto China White парфюмен екстракт тестер за жени 30 мл.
Nasomatto China White парфюмен екстракт тестер за жени 30 мл.
парфюмен екстракт тестер за жени 30 мл.

Код: NST3395 | Този продукт не е в наличност

Проследяване на наличността на стока

С удоволствие ще ви информираме по e-mail, след като продуктът бъде в наличност. Разбира се, зависи само от вас, дали ще приемете това предложение.

Информация за парфюма Nasomatto China White

Парфюмният екстракт Nasomatto China White е предназначен за всички, които умеят да оценят първокласните съставки и необичайната композиция на аромата.

  • цветно-дървесен аромат
  • за чувствена жена
  • за обичайно носене, но и за специални поводи

Състав

композиция
дървесни тонове, мускус, пудрови нотки, роза, цветни нотки
Вид аромат
Дървесни, Цветни

За марката Nasomatto

Необичайните нишови парфюми Nasomatto не оставят никого безразличен! Марката Nasomatto си е поставила за цел да създава извънредни, екстравагантни и в същото време изключително сложни аромати, които да ви привличат и дори да ви шокират! Компанията е основана през 2007 г. в Амстердам. Неин основател е италианският дизайнер на аромати Алесандро Гуалтиери, който обожава да създава смели, провокативни и силно емоционални парфюми.

Името на марката Nasomatto означава "побъркан нос" и това,че се касае за необичайни и луди нишови парфюми, удостоверени с различни интересни имена като например: Absint, Narcotic или Pardon.

Nasomatto са наистина изключителни, леко спорни аромати и привлечат вниманието особено на взискателните клиенти, които търсят нещо наистина нетрадиционно. Високата концентрация в аромата на парфюмите Nasomatto ги прави наистина интензивни. Парфюмите се крият в минималистични флакони от дебело стъкло, а отличителен белег на уникалността и екстравагантността им придава контрастната капачка.

 

 

Menu