Narciso Rodriguez Narciso Rouge тоалетна вода за жени

2×
Narciso Rodriguez Narciso Rouge тоалетна вода за жени
Narciso Rodriguez Narciso Rouge тоалетна вода за жени
Препоръчителна цена на дребно
185,00лв.

Спестете 28%
90 мл.
132,90лв.

Код: NAR01562 | в наличност повече от 4 бр.
1
СПИДИ
вторник 18.05.2021 г.
Лично получаване
вторник 18.05.2021 г.

Описание Narciso Rodriguez Narciso Rouge
Състав

Дамската тоалетна вода Narciso Rodriguez Narciso Rouge е упоителният аналог на парфюмната вода със същото име. И тя като нея е тържество на магията на женското привличане и нежното умение на съблазняването, но с по-рафиниран, дискретно драматичен стил.

  • изключително женствен, цветно-ориенталски аромат
  • възхвалява магията на привличането и нежното изкуство на съблазняването
  • част от колекцията NARCISO

Съставки на аромата
Възвишената и сияйна ароматна композиция ви посреща с прекрасен цветен букет от момини сълзи и листенца рози. Тези есенции постепенно отстъпват място на чисто мускусното сърце, характерно за всички аромати от колекцията NARCISO. Базовите нотки на тоалетната вода са под знака на топлите дървесни нотки на бобова тонка и черен и бял кедър.

История на аромата
Простият стъклен флакон с формата на куб, който отвътре излъчва ярка червена светлина, символизира загадката и магията, скрити в тоалетната вода Narciso Rouge. Правоъгълната и също така прозрачна капачка придава на аромата допълнителен елемент на мистериозност и демонстрира отличния му художествен и архитектурен вид.

Муза на колекцията аромати NARCISO е моделът Ракел Цимерман (Raquel Zimmermann). Без каквито и да било усилия тя перфектно олицетворява загадъчния характер на женската двойнственост. Излъчва неописуем личен чар, естествена красота и абсолютна увереност в себе си. Нейният чувствен, упорит и въодушевяващ поглед, издаващ ранимост и сила, изящество и страст е върхът на изкуството на съблазняването.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
Вид аромат
Ориенталски, Цветни, Дървесни

За марката Narciso Rodriguez

Narciso Rodriguez (Нарцисо Родригес) е нюйоркски дизайнер от кубински произход, известен с уникалния си стил, смесица от американска, европейска и кубинска култура. А също толкова оригинални, колкото моделите на марката му, са и парфюмите на Narciso Rodriguez.

Narciso Rodriguez е роден през 1961 г. в Ню Джърси, завършва художествено училище и започва да трупа опит в света на модата, работейки за различни марки за производство на дрехи. Най-големият пробив в кариерата му идва през 1996 г., когато той създава модела и ушива сватбената рокля на Каролин Бисет, която се омъжва за Джон Ф. Кенеди младши. От този момент всички научават името на Narciso Rodriguez. През 2008 година с негова рокля се облича и Мишел Обама, при това точно, за да отпразнува триумфалната победа на съпруга си на президентските избори.

През 2003 година на световната сцена се появява първият парфюм на Narciso Rodriguez. Днес марката има няколко десетки аромата на сметката си. Опитайте например тоалетната вода за жени Narciso Rodriguez For Her, изпълнена с цветни и шипрови нотки, цветно-дървесния аромат Narciso Rodriguez Narciso или съблазнителния Narciso Poudrée, в който ще усетите българска роза и кедър. Мъжете ще се решат на промяна с ароматната парфюмна вода Narciso Rodriguez For Him или с дървесната Narciso Rodriguez Bleu Noir. От вниманието ви не трябва да се изплъзват и емблематичните мускусни аромати Narciso Rodriguez Pure Musc или Narciso Rodriguez Fleur Musc.

Оценка Narciso Rodriguez Narciso Rouge2