Mugler Angel Nova парфюмна вода сменяема за жени

11×
Mugler Angel Nova парфюмна вода сменяема за жени
Mugler Angel Nova парфюмна вода сменяема за жени
Промоции
Безплатна доставка
Препоръчителна цена на дребно
115,00лв.

Спестете 18%
30 мл.
93,90лв.

Код: THM05391 | В наличност
1
Подарък за вас
Избрани марки сега с 20% отстъпка. Просто въведете кода brands20 в кошницата. Намалението не важи за продукти промоция или разпродажба.
СПИДИ
вторник 11.05.2021 г.
Лично получаване
вторник 11.05.2021 г.

Описание Mugler Angel Nova
Състав

Станете такава, каквато само мечтаете да бъдете. Станете звезда! Парфюмната вода за жени Mugler Angel Nova ще ви помогне да изживеете това, което засега се случва само в бляновете ви. Естествената ѝ и същевременно елегантна ароматна композиция ще ви накара да повярвате, че мечтите се сбъдват.

  • плодово-цветен аромат за жени, с дървесни полутонове
  • подчертава обаянието, самочувствието и красотата на жената, която я използва
  • изключително женствен, интензивно чувствен аромат

Съставки на аромата
Първите мигове след вдишването принадлежат на плодовите нотки, сред които се отличава вкусната малина. След миг се разнася ароматът на царицата на всички цветя – розата. Изключително опияняващият ѝ мирис е резултат от комбинацията на класическа дестилация и иновативни технологии. Уханието отзвучава бавно на дървесните нотки на Akigalawood (акигала дърво).

История на аромата
Първообраз за създаването на аромата Mugler Angel Nova е жената, изпълнена с решителност да изпълни мечтите си. Освен с красивия си дизайн, флаконът ще ви грабне и с това, че можете да го пълните отново и така да покажете грижа към природата.

Лице на аромата не може да бъде никой друг, освен очарователната актриса Тони Гарн. Това е така заради самоувереността и силата, които излъчва и въплъщава.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
малина
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
българска роза
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
Akigalawood®
Вид аромат
Плодови, Цветни, Дървесни

За марката Mugler

Тери Мюлер е роден през 1948 г. във Франция. Той отваря своята модна къща през 1973 г. в Париж. Тя се специализира в дамската мода и създава модели, които са в противоречие с тогавашните модни тенденции. Към парфюмите той се ориентира чак през 1992 г.  От парфюмите може да Ви предложим Mugler Alien и Mugler Angel.

Оценка Mugler Angel Nova11