Mr & Mrs Fragrance Cotton Bouquet ароматизирана свещ

Mr & Mrs Fragrance Cotton Bouquet ароматизирана свещ
Mr & Mrs Fragrance Cotton Bouquet ароматизирана свещ

Код: MRM01594 | Този продукт не е в наличност

Описание Mr & Mrs Fragrance Cotton Bouquet
Състав

Ароматизирайте дрехите си в гардероба лесно и бързо и му вдъхнете нов живот. Ароматната карта Mr & Mrs Fragrance Cotton Bouquet отстранява незабавно неприятните миризми и ги замества със свеж аромат на памучен цвят. Достатъчно е да закачите елегантната карта в дрешника, а за останалото ще се погрижи нежният аромат, който тя излъчва.

Характеристики:

  • аромат на цветове на памук с нотки на божур и евкалипт
  • действа дълготрайно и постепенно освобождава аромат
  • ароматът издържа до 65 дни
  • практичен малък размер
  • произведено в Италия

Начин на употреба:
Закачете картата в гардероба или шкафа за обувки и оставете да се разпространява цветният ѝ аромат.

Съвет от Notino:
Можете да поставите ароматната карта в куфар или друг багаж, който също може да ароматизира приятно.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
бергамот
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
евкалипт, божур, морски нотки
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
Кедрово дърво, мускус
Видове аромати за дома
цветен, свеж

За марката Mr & Mrs Fragrance

Изделията на марката Mr & Mrs Fragrance се появяват на пазара през 2010 година и са предлагани от компанията Joy Fragrances. В момента тази уникална продуктова линия включва полимерни ароматизатори за автомобили Fresh Air Friends и предимно няколко, тъй наречените битови парфюми (ароматизиращи дифузери), които придобиват все по-голяма популярност. Причините за това са няколко - в сравнение с традиционните освежители за въздух (спрейове, електрически разпръсквачи на аромати…) те са по-добри за здравето и изглеждат отлично. Благодарение на това като част от интериора те изпълняват не само практична, но и декоративна функция.

В този контекст, трябва да се отбележи, че ароматните дифузери Mr & Mrs Fragrance са дело на успешния италиански дизайнер Luca Trazzi (Лука Траци), който е работил дълги четиринадесет години със славния Aldo Rossi (Алдо Роси) - автор на театъра Карло Феличе в Генуа, хотела Mojiko в Китакюшу и много други значими архитектурни проекти. Всеки от тях може да се счита за малко произведение на изкуството.

Голямото предимство на тези дифузери е фактът, че ароматът от тях се разпространява бавно и не е необходимо постоянно да се купуват резервни пълнители. Един битов парфюм ще издържи в продължение на няколко месеца!

Продуктите Mr & Mrs Fragrance могат да се похвалят с престижния сертификат IFRA (Международна парфюмна асоциация) - организация, която контролира качеството и предимно безопасността за здравето на ароматните есенции. Клиентът може да е сигурен, че тази битова козметика не съдържа никакви потенциално вредни компоненти. Не е нужно да се добавя, че всички етерични масла Mr & Mrs Fragrance са 100% натурални.

Марката Mr & Mrs Fragrance ще се хареса от всички, които искат да имат ароматен дом или офис, привържениците на ароматерапията, търсещите аксесоар с оригинален дизайн, идентифициран с цитата на П. Х. Емерсън „първото съкровище е здравето“.

Оценка Mr & Mrs Fragrance Cotton Bouquet