Mr & Mrs FragranceComfort Woody ароматизирана карта

Mr & Mrs Fragrance Comfort Woody ароматизирана карта
Mr & Mrs Fragrance Comfort Woody ароматизирана карта
3 бр.
21,90лв.

Код: MRM01599 | В наличност
1
СПИДИ
четвъртък 21.10.2021 г.
Лично получаване
четвъртък 21.10.2021 г.

Описание Mr & Mrs Fragrance Comfort Woody
Състав

Дрехи, които ухаят винаги, щом ги извадите от гардероба? Ароматното картонче Mr & Mrs Fragrance Comfort Woody внася във всяко малко пространство освежаващия полъх на Ориента, който ще зарадва всичките ви сетива. Съдържа молекула, която действа продължително срещу упоритите неприятни миризми и ухае до 9 седмици.

Характеристики:

  • ориенталски пикантен аромат: бергамот и цветове на портокал
  • подходящо за дрешници, ракли, шкафове за обувки или също така за чанти със спортни принадлежности
  • ухае в продължение на 65 дни
  • размери на картончето: 6,5 × 10 см
  • опаковката съдържа 3 картончета

Състав

композиция
бергамот, портокалов цвят
Видове аромати за дома
дървесен, пикантен
Обезпечен от
клипс

За марката Mr & Mrs Fragrance

Изделията на марката Mr & Mrs Fragrance се появяват на пазара през 2010 година и са предлагани от компанията Joy Fragrances. В момента тази уникална продуктова линия включва полимерни ароматизатори за автомобили Fresh Air Friends и предимно няколко, тъй наречените битови парфюми (ароматизиращи дифузери), които придобиват все по-голяма популярност. Причините за това са няколко - в сравнение с традиционните освежители за въздух (спрейове, електрически разпръсквачи на аромати…) те са по-добри за здравето и изглеждат отлично. Благодарение на това като част от интериора те изпълняват не само практична, но и декоративна функция.

В този контекст, трябва да се отбележи, че ароматните дифузери Mr & Mrs Fragrance са дело на успешния италиански дизайнер Luca Trazzi (Лука Траци), който е работил дълги четиринадесет години със славния Aldo Rossi (Алдо Роси) - автор на театъра Карло Феличе в Генуа, хотела Mojiko в Китакюшу и много други значими архитектурни проекти. Всеки от тях може да се счита за малко произведение на изкуството.

Голямото предимство на тези дифузери е фактът, че ароматът от тях се разпространява бавно и не е необходимо постоянно да се купуват резервни пълнители. Един битов парфюм ще издържи в продължение на няколко месеца!

Продуктите Mr & Mrs Fragrance могат да се похвалят с престижния сертификат IFRA (Международна парфюмна асоциация) - организация, която контролира качеството и предимно безопасността за здравето на ароматните есенции. Клиентът може да е сигурен, че тази битова козметика не съдържа никакви потенциално вредни компоненти. Не е нужно да се добавя, че всички етерични масла Mr & Mrs Fragrance са 100% натурални.

Марката Mr & Mrs Fragrance ще се хареса от всички, които искат да имат ароматен дом или офис, привържениците на ароматерапията, търсещите аксесоар с оригинален дизайн, идентифициран с цитата на П. Х. Емерсън „първото съкровище е здравето“.

Оценка Mr & Mrs Fragrance Comfort Woody