Montale Vetiver Des Sables

парфюмна вода унисекс 100 мл.

Montale Vetiver Des Sables парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Vetiver Des Sables парфюмна вода унисекс 100 мл.
100 мл.
175,00лв.

Код: MNT1480 | Повече от 5 бр. са в наличност
бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
сряда 19.06.2019 г.
Montale Vetiver Des Sables
100 мл. | 175,00лв.

Информация за парфюма Montale Vetiver Des Sables

Montale Vetiver Des Sables е ориенталски дървесен аромат за жени и мъже. Тази парфюмна вода на френската марка парфюми, специфична особено с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история, предлага креативна интерпретация на една от най-значимите парфюмерийни суровини - ветивера. Парфюмната вода Vetiver Des Sables, както всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел, е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем.

Централният компонент на Montale Vetiver Des Sables е есенцията от азиатската трева ветивер и предлага отличителен сух дървесен аромат. Многообразният ветивер е особено популярен сред нишовите (niche) парфюми и Пиер Монтел в композицията Vetiver Des Sables пленително го комбинира с нотките на дървесини и подправки. Парфюмната вода Vetiver Des Sables представя аромата на корена на дивия ветивер от пустинята, (затова упоменаването на пясък в названието), заобиколен от нежните акорди на махагон, в хармония, интензивно просветлена от индийски подправки.

Ветивер, махагон и подправки в ароматната композиция Montale Vetiver Des Sables са допълнени от морски тонове, които обогатяват гъстата дървесна база в акватичен аспект и придават на парфюма изненадваща свежест. Vetiver Des Sables е аромат с много силно въображение и оригиналност, определено принадлежащ към най-интересните разработки на тема ветивер. Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Vetiver Des Sables е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат.

Montale Vetiver Des Sables, парфюмна вода, предлагаща свеж аромат с изразителна, но едновременно облекчена дървесна база, ще зарадва предимно любителите на ветивер в много приятна форма за носене. Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Пиер Монтел е сътворил парфюм, който с въображение изгражда около централната тема на ветивера, аромат с ориенталски, дървесни, морски и пикантни елементи. Аромат, който никога няма да забравите.

Парфюмната вода Montale Vetiver Des Sables е подходяща през цялата година, но най-добре се откроява през топлите месеци. Vetiver Des Sables завинаги ще привлече жените и мъжете, които обичат ориенталски дървесни аромати с акорда на ветивер, особено в творчески композиции. Тази парфюмна вода трябва да опита всеки, който цени истинското качество в комбинация с оригиналност.

Освен с вълшебните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Vetiver Des Sables е подчертана от атрактивен светъл блестящ цвят, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

Montale Vetiver Des Sables – аромат на ветивер в оригинална концепция с дървесни, пикантни и морски тонове.

Състав

композиция
ветивер, махагон, морски нотки, подправки
Вид аромат
Дървесни, Ориенталски

За марката Montale

Френските нишови парфюми Montale са специфични с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на твореца и основателя на марката Pierre Montale (Пиер Монтел). Всички аромати на тази оригинална марка са буквално еликсир на щастието.

Марката Montale е създадена в Париж през 2003 година от Pierre Montale, един много загадъчен дизайнер, който прекара известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрацията, крале и кралици. След своето завръщане в Париж той започва да твори оригинални аромати.

За своите ароматни произведения той винаги избира естествени материали от най-високо качество, особено редки дървета. Често в тях можем да открием орловото дърво, известно на арабски като оуд. Често то е означавано като „течно злато“

Парфюмите Montale бързо придобиват голяма популярност и позитивните отзиви не само от страна на клиентите, но и сред критиците на парфюми. Парфюмите Montale ви предлагат възможност да тръгнете по път, по който зад всеки ъгъл чакат следващо ново откритие и приключение.

Оценка Montale Vetiver Des Sables

Добавяне на ново мнение

Досега никой не е оценявал този продукт, бъдете първи!