Montale Vetiver Des Sables

парфюмна вода унисекс 100 мл.

Montale Vetiver Des Sables парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Vetiver Des Sables парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Vetiver Des Sables парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Vetiver Des Sables парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Vetiver Des Sables парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Vetiver Des Sables парфюмна вода унисекс 100 мл.
pdZoYldO01g
Montale Vetiver Des Sables парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Vetiver Des Sables парфюмна вода унисекс 100 мл.
pdZoYldO01g
100 мл.
182,00лв.

Код: MNT1480 | Повече от 5 бр. са в наличност
бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
сряда, 24.10.2018 г.
Montale Vetiver Des Sables
100 мл. | 182,00лв.

Информация за парфюма Montale Vetiver Des Sables

Montale Vetiver Des Sables е ориенталски дървесен аромат за жени и мъже. Тази парфюмна вода на френската марка парфюми, специфична особено с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история, предлага креативна интерпретация на една от най-значимите парфюмерийни суровини - ветивера. Парфюмната вода Vetiver Des Sables, както всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел, е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем.

Централният компонент на Montale Vetiver Des Sables е есенцията от азиатската трева ветивер и предлага отличителен сух дървесен аромат. Многообразният ветивер е особено популярен сред нишовите (niche) парфюми и Пиер Монтел в композицията Vetiver Des Sables пленително го комбинира с нотките на дървесини и подправки. Парфюмната вода Vetiver Des Sables представя аромата на корена на дивия ветивер от пустинята, (затова упоменаването на пясък в названието), заобиколен от нежните акорди на махагон, в хармония, интензивно просветлена от индийски подправки.

Ветивер, махагон и подправки в ароматната композиция Montale Vetiver Des Sables са допълнени от морски тонове, които обогатяват гъстата дървесна база в акватичен аспект и придават на парфюма изненадваща свежест. Vetiver Des Sables е аромат с много силно въображение и оригиналност, определено принадлежащ към най-интересните разработки на тема ветивер. Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Vetiver Des Sables е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат.

Montale Vetiver Des Sables, парфюмна вода, предлагаща свеж аромат с изразителна, но едновременно облекчена дървесна база, ще зарадва предимно любителите на ветивер в много приятна форма за носене. Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Пиер Монтел е сътворил парфюм, който с въображение изгражда около централната тема на ветивера, аромат с ориенталски, дървесни, морски и пикантни елементи. Аромат, който никога няма да забравите.

Парфюмната вода Montale Vetiver Des Sables е подходяща през цялата година, но най-добре се откроява през топлите месеци. Vetiver Des Sables завинаги ще привлече жените и мъжете, които обичат ориенталски дървесни аромати с акорда на ветивер, особено в творчески композиции. Тази парфюмна вода трябва да опита всеки, който цени истинското качество в комбинация с оригиналност.

Освен с вълшебните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Vetiver Des Sables е подчертана от атрактивен светъл блестящ цвят, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

Montale Vetiver Des Sables – аромат на ветивер в оригинална концепция с дървесни, пикантни и морски тонове.

Състав

композиция
ветивер, махагон, морски нотки, подправки
Вид аромат
Дървесни, Ориенталски

За марката Montale

                                                             Парфюми "Montale"

"Montale"- парфюм роден от любовта към вълшебните аромати и историята на Ориента. "Montale" е френска марка парфюми, специфична по-специално с  любовта си към Ориента, арабската култура и тяхната магическа история. Парфюми "Montale" представят на западния свят спиращи дъха ориенталски аромати. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на своя основател - Пиер Монтел, а всички аромати на тази оригинална марка са чудотворна хармония и любовен еликсир, принасящи щастие.

Марката "Montale" е създадена през 2003 г. в Париж, от Пиер Монтeл- един много загадъчен дизайнер, който прекарва известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрация, крале и кралици. Когато се завръща в Париж, той започва да създава оригинални парфюми за западния пазар, вдъхновени от опита му на изток. За своите благоуханни произведения, Пиер избира  естествените материали от най-високо качество във високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат.

За своите дамски, мъжки и унисекс парфюми, Пиер Монтел използва като основни компоненти типични арабски есенции, и особенно ценна дървесина. В тях откриваме кедър, сандалово или орлово дърво, познати като "oud", "agarwood", "aoud" (от арабски) "oudh". Особено важна роля в творбите на Пиер Монтел играе дървесината на т.нар. дърво- аквилер. Марката "Montale" въвежда на пазара първият аромат от серията, посветена на тази невероятна суровина със смолист аромат.Най-скъпото дърво на света в продължение на векове, изполавано за производството на тамян и за създаване (особено на арабски) парфюми. Орловото дърво е истинска кралска съставка по целия свят и по-специално на Изток, където е познат с ефекта си на силен афродизиак. Неслучайно, това дърво е наричано още "течно злато" или "дървото на боговете".

Първият парфюм на "Montale" бързо печели голяма популярност и положителни отзиви, не само от страна на потребителите, но и от професионалисти, и критици. Колекцията парфюми на марката е обширна ( на Пиер се приписват около сто аромата) и много сложна. От тъмните, емоционално заредени коктейли, през богати на вкус сладки нектари и аромати наподобяващи мириса на кожа, чак до оптимистични,кипящи от живот творения. Парфюми "Montale" предлагат възможността да се впуснете в една сложна траектория, където от всеки ъгъл можете да очаквате ново откритие и приключения. Всички от тях са разбира се с най-високо качество, но не само заради това са толкова популярни сред много видни личности и знаменитости.

Също толкова уникални, колкото самите аромати "Montale" , са и техните опаковки. Дизайнерската страница вдъхновява с обикновена, чиста елегантност и уникалност на флаконите и също така доставя своя практически аспект. Изработени са от алуминий, което осигурява перфектна защита и гарантира висока издръжливост. Материалът, от който са произведени флаконите ги прави и идеални за пътуване.

Изберете своя еликсир на любовта или магическо щастие, от колекцията парфюми на "Montale", с които си позволявате да бъдете омагьосани от магията и историята на Ориента.