Montale Velvet Flowers парфюмна вода унисекс

1×
Montale Velvet Flowers парфюмна вода унисекс
Montale Velvet Flowers парфюмна вода унисекс
100 мл.

Код: MNT1526 | Този продукт не е в наличност

Описание Montale Velvet Flowers
Състав

Montale Velvet Flowers е цветен плодов аромат с подправки за жени и мъже. Тази парфюмна вода на френската марка парфюми, специфична особено с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история, предлага иновативна хармония на креативно избрани акорди. Парфюмната вода Velvet Flowers, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел, е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем.

Парфюмната вода Velvet Flowers е иновативно съчетание на цветя, плодове и ценен шафран. Роза, жасмин, цвят на праскова, иланг-иланг, плодови тонове и шафран допълват акордите на сандалово дърво и балсам гурун в богата и истински уникална композиция. Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Velvet Flowers е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат.

Montale Velvet Flowers, която предлага необичайно съчетание на цветя и подправки, ще развълнува особено търсачите и любителите на оригиналност. В комплексната композиция на тази парфюмна вода доминира нетрадиционният дует на цвета на праскова и шафран. Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Пиер Монтел е сътворил парфюм, който прави съвместимо почти несъвместимото. Аромат, смесващ компоненти, които си подхождат взаимно, благодарение на майсторството на своя творец.

На парфюмната вода Montale Velvet Flowers не й липсва елегантност, сладост и топлина. Наймного се откроява със своя оптимизъм и чувственост. Благодарение на своята многостранност е подходяща през цялата година, за деня и вечерта. Montale Velvet Flowers завинаги ще привлече жените и мъжете, които обичат изразителни цветно-плодови аромати, особено в смели композиции. Тази парфюмна вода трябва да опита всеки, който цени истинското качество в комбинация с оригиналност.

Освен с вълшебните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Velvet Flowers е подчертана от приятен леко златист цвят, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

Montale Velvet Flowers – оригинален и майсторски аромат с плодове, цветя и подправки.

Състав

композиция
мускус, жасмин, балсам с индийско дърво, роза, сандалово дърво, шафран, прасковен цвят, иланг-иланг, плодови нотки
Вид аромат
Цветни, Дървесни

За марката Montale

Френските нишови парфюми Montale са специфични с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на твореца и основателя на марката Pierre Montale (Пиер Монтел). Всички аромати на тази оригинална марка са буквално еликсир на щастието.

Марката Montale е създадена в Париж през 2003 година от Pierre Montale, един много загадъчен дизайнер, който прекара известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрацията, крале и кралици. След своето завръщане в Париж той започва да твори оригинални аромати.

За своите ароматни произведения той винаги избира естествени материали от най-високо качество, особено редки дървета. Често в тях можем да открием орловото дърво, известно на арабски като оуд. Често то е означавано като „течно злато“

Парфюмите Montale бързо придобиват голяма популярност и позитивните отзиви не само от страна на клиентите, но и сред критиците на парфюми. Парфюмите Montale ви предлагат възможност да тръгнете по път, по който зад всеки ъгъл чакат следващо ново откритие и приключение.

Оценка Montale Velvet Flowers1