Montale Velvet Flowers

парфюмна вода унисекс 100 мл.

Montale Velvet Flowers парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Velvet Flowers парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Velvet Flowers парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Velvet Flowers парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Velvet Flowers парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Velvet Flowers парфюмна вода унисекс 100 мл.
pdZoYldO01g
Montale Velvet Flowers парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Velvet Flowers парфюмна вода унисекс 100 мл.
pdZoYldO01g
100 мл.
196,00лв.

Код: MNT1526 | в наличност повече от 1 бр.
бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
понеделник, 25.02.2019 г.
Montale Velvet Flowers
100 мл. | 196,00лв.

Информация за парфюма Montale Velvet Flowers

Montale Velvet Flowers е цветен плодов аромат с подправки за жени и мъже. Тази парфюмна вода на френската марка парфюми, специфична особено с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история, предлага иновативна хармония на креативно избрани акорди. Парфюмната вода Velvet Flowers, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел, е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем.

Парфюмната вода Velvet Flowers е иновативно съчетание на цветя, плодове и ценен шафран. Роза, жасмин, цвят на праскова, иланг-иланг, плодови тонове и шафран допълват акордите на сандалово дърво и балсам гурун в богата и истински уникална композиция. Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Velvet Flowers е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат.

Montale Velvet Flowers, която предлага необичайно съчетание на цветя и подправки, ще развълнува особено търсачите и любителите на оригиналност. В комплексната композиция на тази парфюмна вода доминира нетрадиционният дует на цвета на праскова и шафран. Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Пиер Монтел е сътворил парфюм, който прави съвместимо почти несъвместимото. Аромат, смесващ компоненти, които си подхождат взаимно, благодарение на майсторството на своя творец.

На парфюмната вода Montale Velvet Flowers не й липсва елегантност, сладост и топлина. Наймного се откроява със своя оптимизъм и чувственост. Благодарение на своята многостранност е подходяща през цялата година, за деня и вечерта. Montale Velvet Flowers завинаги ще привлече жените и мъжете, които обичат изразителни цветно-плодови аромати, особено в смели композиции. Тази парфюмна вода трябва да опита всеки, който цени истинското качество в комбинация с оригиналност.

Освен с вълшебните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Velvet Flowers е подчертана от приятен леко златист цвят, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

Montale Velvet Flowers – оригинален и майсторски аромат с плодове, цветя и подправки.

Състав

композиция
балсам с индийско дърво, жасмин, иланг-иланг, мускус, плодови нотки, прасковен цвят, роза, сандалово дърво, шафран
Вид аромат
Дървесни, Цветни

За марката Montale

Френските нишови парфюми Montale са специфични с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на твореца и основателя на марката Pierre Montale (Пиер Монтел). Всички аромати на тази оригинална марка са буквално еликсир на щастието.

Марката Montale е създадена в Париж през 2003 година от Pierre Montale, един много загадъчен дизайнер, който прекара известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрацията, крале и кралици. След своето завръщане в Париж той започва да твори оригинални аромати.

За своите ароматни произведения той винаги избира естествени материали от най-високо качество, особено редки дървета. Често в тях можем да открием орловото дърво, известно на арабски като оуд. Често то е означавано като „течно злато“

Парфюмите Montale бързо придобиват голяма популярност и позитивните отзиви не само от страна на клиентите, но и сред критиците на парфюми. Парфюмите Montale ви предлагат възможност да тръгнете по път, по който зад всеки ъгъл чакат следващо ново откритие и приключение.

Оценка Montale Velvet Flowers

Добавяне на ново мнение

Досега никой не е оценявал този продукт, бъдете първи!