Montale Tropical Wood парфюмна вода мостра унисекс

5×
Montale Tropical Wood парфюмна вода мостра унисекс
Montale Tropical Wood парфюмна вода мостра унисекс
2 мл. мостра

Код: MNT2416 | Този продукт не е в наличност

Описание Montale Tropical Wood
Състав

Tropical Wood е дървесен цветен мускусен аромат за жени и мъже от колекцията на френската марка парфюми Montale, специфична с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Парфюмната вода Tropical Wood, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел, е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем.

Парфюмната вода Montale Tropical Wood, представя необятно приятен и подбудителен коктейл на тропически плодове в съчетание с отличителното малайско агарово дърво и други творчески избрани акорди, аромат, пробуждащ представа за лятно настроение. Ароматната композиция с богато въображение Tropical Wood се отваря в увода от акордите на бергамот, пасифлора, ананас и агарово дърво. В изненадващото цветно сърце ухаят българска роза и теменуга, а базата е създадена от тоновете на кожа, светъл мускус и ванилия.

Радостната комбинация на бергамот и плодове, допълнена от изразително агарово дърво, е пълна с характер и помага на чувствения дует на българска роза и очарователна теменуга да заблести. В завършека ароматът Montale Tropical Wood предлага впечатляващ кипеж със завладяващи тонове на богата кожа, ценен светъл мускус и мадагаскарска ванилия. Цялостният аромат, красиво съчетаващ сладки, плодови и тропически оттенъци с аспектите на мускус и роза, е сочно сладък, радостно светъл и при това не му липсва значима доза чувственост.

Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Tropical Wood е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат. Montale Tropical Wood е подходяща за ден и вечер през цялата година, винаги, когато искате да си повишите настроението. Tropical Wood трябва да се опита от всички, които ценят високата степен позитивно въображение в парфюмите.

Освен с вълшебните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Tropical Wood е подчертана от лъскав златист цвят, преливащ в небесносин, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

Montale Tropical Wood – тропически плодове, мускус и агарово дърво в спокоен летен аромат.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
бергамот, ананас, агарово дърво, пасифлора
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
теменуга, българска роза
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
кожа, мускус, краставица
Вид аромат
Цветни, Дървесни

За марката Montale

Френските нишови парфюми Montale са специфични с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на твореца и основателя на марката Pierre Montale (Пиер Монтел). Всички аромати на тази оригинална марка са буквално еликсир на щастието.

Марката Montale е създадена в Париж през 2003 година от Pierre Montale, един много загадъчен дизайнер, който прекара известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрацията, крале и кралици. След своето завръщане в Париж той започва да твори оригинални аромати.

За своите ароматни произведения той винаги избира естествени материали от най-високо качество, особено редки дървета. Често в тях можем да открием орловото дърво, известно на арабски като оуд. Често то е означавано като „течно злато“

Парфюмите Montale бързо придобиват голяма популярност и позитивните отзиви не само от страна на клиентите, но и сред критиците на парфюми. Парфюмите Montale ви предлагат възможност да тръгнете по път, по който зад всеки ъгъл чакат следващо ново откритие и приключение.

Оценка Montale Tropical Wood5