Montale Taif Roses парфюмна вода унисекс

Montale Taif Roses парфюмна вода унисекс
Montale Taif Roses парфюмна вода унисекс
100 мл.

Код: MNT1478 | Този продукт не е в наличност

Описание Montale Taif Roses
Състав

Montale Taif Roses е аромат на роза за жени и мъже. Тази парфюмна вода на френската марка парфюми, специфична особено с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история, предлага уникален аромат, изграден върху един единствен изключителен компонент - ценната роза Taif. Парфюмната вода Taif Roses, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел, е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем.

Парфюмната вода Taif Roses представя една от най-желаните рози на света, растяща в планините на Саудитска Арабия, събирана на разсъмване. Парфюмната вода Montale Taif Roses разкрива скритата нежност на Ориента със своята абсолютно минималистична композиция, която е създадена от чистата роза Taif. Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Taif Roses е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат.

Montale Taif Roses е ода за една наистина уникална роза. Розата Taif расте в планините, при условия, определени от близостта на пустинята. Поради това нейният характер е специфичен и предоставя екстракт с невероятна сила, елегантност и свежест. Такава е и парфюмната вода Monale Taif Rose. Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Пиер Монтел е сътворил парфюм, който изразява най-доброто от уникалната ценна роза и предизвиква поразително възхищение, също както цветята, растящи в планините над арабската пустиня.

Парфюмната вода Montale Taif Roses, елегантна, свежа и силно изразителна, е идеален дневен летен парфюм. Отлична за носене през цялата година, както през деня, така и вечерта. Montale Taif Roses завинаги ще привлече жените и мъжете, които обичат аромата на розата, особено на тази, най-необикновена роза Taif. Тази парфюмна вода трябва да опита всеки, който цени истинското качество в комбинация с оригиналност.

Освен с вълшебните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Taif Roses е подчертана от приятен леко златен цвят, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

Montale Taif Roses – аромат на ценната роза от планините над арабската пустиня.

Състав

композиция
роза
Вид аромат
Цветни

За марката Montale

Френските нишови парфюми Montale са специфични с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на твореца и основателя на марката Pierre Montale (Пиер Монтел). Всички аромати на тази оригинална марка са буквално еликсир на щастието.

Марката Montale е създадена в Париж през 2003 година от Pierre Montale, един много загадъчен дизайнер, който прекара известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрацията, крале и кралици. След своето завръщане в Париж той започва да твори оригинални аромати.

За своите ароматни произведения той винаги избира естествени материали от най-високо качество, особено редки дървета. Често в тях можем да открием орловото дърво, известно на арабски като оуд. Често то е означавано като „течно злато“

Парфюмите Montale бързо придобиват голяма популярност и позитивните отзиви не само от страна на клиентите, но и сред критиците на парфюми. Парфюмите Montale ви предлагат възможност да тръгнете по път, по който зад всеки ъгъл чакат следващо ново откритие и приключение.

Оценка Montale Taif Roses