MontaleSteam Aoud парфюмна вода унисекс

2×
Montale Steam Aoud парфюмна вода унисекс
Montale Steam Aoud парфюмна вода унисекс
100 мл.

Код: MNT1523 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
Безплатна доставка с покупката ви над 50 лв.

Описание Montale Steam Aoud
Състав

Montale Steam Aoud е ориенталски дървесен аромат за жени и мъже с изразителен акорд на агарово дърво. Тази парфюмна вода на френската марка парфюми, специфична особено с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история, предлага изключително оригинално съчетание на агарово дърво с уникални подправки и тютюн. Парфюмната вода Steam Aoud, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел, е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем.

Централният компонент на парфюмната вода Steam Aoud е обичаното от Пиер Монтел дърво аквилария, наричано орлово дърво, агарово дърво, „oud”, „aoud” или (на арабски) „oudh”, пленителна суровина със смолист аромат, най-скъпото дърво на света, което в продължение на векове се използва за производство на тамян и (особено на арабски) парфюми. Тази наистина кралска съставка, означавана понякога също като „течно злато“ или „дърво на боговете“, в композицията Montale Steam Aoud се съчетава с други оригинални акорди.

Парфюмната вода Steam Aoud представя завладяващ аромат на масло от индонезийски билки aggar motta в съчетание с агарово дърво от Камбоджа и докосване на кехлибар и тютюневи листа с мъничко подправки. Цялостната ароматна композиция е екзотична и предизвиква представа за красотата на ориенталски градини, осветени от светлината на луната и за нощен въздух, изпълнен с хиляди аромати. Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Steam Aoud е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат.

Montale Steam Aoud, парфюмна водата, първоначално представяна под названието Aoud Hoggar Mota е дълбока и медитативна. Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Пиер Монтел е сътворил привлекателен парфюм, който е следващата успешна и особено привлекателна интерпретация на неговата най-любима парфюмерийна суровина.

Steam Aoud е подходящ за цялата година, идеален парфюм както за през деня, така и за специални вечерни поводи. Парфюмната вода Montale Steam Aoud завинаги ще привлече жените и мъжете, които обичат аромата на агарово дърво в композиции с въображение. Трябва да се опита от всички, който ценят истинското качество и желаят да бъдат пленени от магията на историята на Ориента.

Освен с вълшебните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Steam Aoud е подчертана от атрактивния сит черен цвят, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

Montale Steam Aoud – аромат на нощни ориенталски градини.

Състав

композиция
агарово дърво, тютюн, кимион, кехлибар
Вид аромат
Ориенталски, Дървесни

За марката Montale

Френските нишови парфюми Montale са специфични с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на твореца и основателя на марката Pierre Montale (Пиер Монтел). Всички аромати на тази оригинална марка са буквално еликсир на щастието.

Марката Montale е създадена в Париж през 2003 година от Pierre Montale, един много загадъчен дизайнер, който прекара известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрацията, крале и кралици. След своето завръщане в Париж той започва да твори оригинални аромати.

За своите ароматни произведения той винаги избира естествени материали от най-високо качество, особено редки дървета. Често в тях можем да открием орловото дърво, известно на арабски като оуд. Често то е означавано като „течно злато“

Парфюмите Montale бързо придобиват голяма популярност и позитивните отзиви не само от страна на клиентите, но и сред критиците на парфюми. Парфюмите Montale ви предлагат възможност да тръгнете по път, по който зад всеки ъгъл чакат следващо ново откритие и приключение.

Оценка Montale Steam Aoud2