Montale Sliver Aoud парфюмна вода за мъже

Montale Sliver Aoud парфюмна вода за мъже
Montale Sliver Aoud парфюмна вода за мъже
100 мл.

Код: MNT1520 | Този продукт не е в наличност

Информация за парфюма Montale Sliver Aoud
Състав

Montale Sliver Aoud е ароматно дървесно ухание с подправки за мъже с изразителен акорд на агарово дърво и интересно допълване от цветни тонове. Тази парфюмна вода на френската марка парфюми, специфична особено с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история, предлага класическа и едновременно модерна интерпретация на агарово дърво с ориенталски и екзотичен нюанс. Парфюмната вода Sliver Aoud, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел, е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем.

Един от централните компоненти на парфюмната вода Sliver Aoud е обичаното от Пиер Монтел дърво аквилария, наричано орлово дърво, агарово дърво, „oud”, „aoud” или (на арабски) „oudh”, пленителна суровина със смолист аромат, най-скъпото дърво на света, което в продължение на векове се използва за производство на тамян и (особено на арабски) парфюми. Тази наистина кралска съставка е понякога означавана като „течно злато“ или „дърво на боговете“.

Парфюмната вода Sliver Aoud представя леко магическа лавандула и красива момина сълза в комбинация с розмарин и калабрийски лимон. Магията на агаровото дърво е подсилена от хаитянски ветивер, кедрово дърво от Вирджиния и египетски здравец - всичко обвито в пудрения сладък очарователен аромат на бобова тонка. Цялостната ароматна композиция Montal Sliver Aoud действа екзотично, уникално и смело. Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Sliver Aoud е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат. 

Montale Sliver Aoud предлага неустоимо сливане на класиката и модерното, на Запада и Ориента. Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Пиер Монтел е сътворил привлекателен парфюм, в който ароматни тонове се срещат с дълбоките акорди на агарово дърво. Аромат, който съчетава лукс и чувственост, елегантност и екзотика, свежест и леко земна същност.

Sliver Aoud е подходящ за цялата година, идеален парфюм както за през деня, така и за специални вечерни поводи. Парфюмната вода Montale Sliver Aoud завинаги ще привлече жените и мъжете, които обичат аромата на агарово дърво в композиции с въображение. Трябва да се опита от всички, който ценят истинското качество и желаят да бъдат пленени от магията на историята на Ориента.

Освен с вълшебните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Sliver Aoud е подчертана от красивия червено-златен цвят, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

Montale Sliver Aoud – магия на агарово дърво при среща на Запада и Ориента.

Състав

композиция
розмарин, кедър, ветивер, зърна от тонка, лимон, момина сълза, лавандула, агарово дърво
Вид аромат
Ориенталски

За марката Montale

Френските нишови парфюми Montale са специфични с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на твореца и основателя на марката Pierre Montale (Пиер Монтел). Всички аромати на тази оригинална марка са буквално еликсир на щастието.

Марката Montale е създадена в Париж през 2003 година от Pierre Montale, един много загадъчен дизайнер, който прекара известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрацията, крале и кралици. След своето завръщане в Париж той започва да твори оригинални аромати.

За своите ароматни произведения той винаги избира естествени материали от най-високо качество, особено редки дървета. Често в тях можем да открием орловото дърво, известно на арабски като оуд. Често то е означавано като „течно злато“

Парфюмите Montale бързо придобиват голяма популярност и позитивните отзиви не само от страна на клиентите, но и сред критиците на парфюми. Парфюмите Montale ви предлагат възможност да тръгнете по път, по който зад всеки ъгъл чакат следващо ново откритие и приключение.

Оценка Montale Sliver Aoud