Montale Santal Wood парфюмна вода мостра унисекс

Montale Santal Wood парфюмна вода мостра унисекс
Montale Santal Wood парфюмна вода мостра унисекс
2 мл. мостра

Код: MNT1799 | Този продукт не е в наличност

Описание Montale Santal Wood
Състав

Montale Santal Wood е ориенталски дървесен аромат за жени и мъже с изразителен акорд на сандалово дърво. Тази парфюмна вода на френската марка парфюми, специфична особено с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история, предлага прекрасен аромат на сандалово дърво в оригинална комбинация с тонове на морски дарове и подправки. Парфюмната вода Santal Wood, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел, е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем.

Парфюмната вода Santal Wood представя искрящо трио подправки - индийско орехче, черен пипер от Мадагаскар и кардамон - в съчетание със скъпоценното сандалово дърво и марокански кедър. Хвойна, морски тонове и мъх допълват цялостната ароматна композиция. Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Santal Wood е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат.

Montale Santal Wood автентично пресъздава аромата на морето и творчески го допълва със свежи, пикантни и дървесни нюанси.  Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Пиер Монтел е сътворил силно привлекателен парфюм, който буквално ще пренесе своя притежател на брега на морето, в близост до хвойнова горичка.

Парфюмната вода Montale Santal Wood е подходяща за цялата година, но най-забележимо се откроява през пролетта. Това е идеален дневен парфюм, който винаги ще предостави на своя притежател оригиналното съчетание на луксозни дървесни и свежи морски тонове. Montale Santal Wood завинаги ще привлече жените и мъжете, които обичат морски и дървесни аромати в композиции с въображение. Тази парфюмна вода трябва да опита всеки, който цени истинското качество в комбинация с оригиналност.

Освен с вълшебните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Santal Wood е подчертана от красивия фин златно-розов цвят, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

Montale Santal Wood – аромат на море, придружен от подправки и луксозни дървета.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
морски нотки, хвойна
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
сандалово дърво
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
мъх
Вид аромат
Ориенталски, Дървесни

За марката Montale

Френските нишови парфюми Montale са специфични с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на твореца и основателя на марката Pierre Montale (Пиер Монтел). Всички аромати на тази оригинална марка са буквално еликсир на щастието.

Марката Montale е създадена в Париж през 2003 година от Pierre Montale, един много загадъчен дизайнер, който прекара известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрацията, крале и кралици. След своето завръщане в Париж той започва да твори оригинални аромати.

За своите ароматни произведения той винаги избира естествени материали от най-високо качество, особено редки дървета. Често в тях можем да открием орловото дърво, известно на арабски като оуд. Често то е означавано като „течно злато“

Парфюмите Montale бързо придобиват голяма популярност и позитивните отзиви не само от страна на клиентите, но и сред критиците на парфюми. Парфюмите Montale ви предлагат възможност да тръгнете по път, по който зад всеки ъгъл чакат следващо ново откритие и приключение.

Оценка Montale Santal Wood