Montale Royal Aoud парфюмна вода унисекс

Montale Royal Aoud парфюмна вода унисекс
Montale Royal Aoud парфюмна вода унисекс
Безплатна доставка
Препоръчителна цена на дребно
219,00лв.

Спестете 12%
100 мл.
191,00лв.

Код: MNT1516 | в наличност повече от 5 бр.
1
СПИДИ
сряда 12.05.2021 г.
Лично получаване
сряда 12.05.2021 г.

Описание Montale Royal Aoud
Състав

Montale Royal Aoud е ориенталски дървесен аромат за жени и мъже с изразителни акорди на агарово дърво и нюанс на цитрусови плодове. Тази парфюмна вода на френската марка парфюми, специфична особено с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история, предлага любимото на марката агарово дърво в оригинална композиция с други акорди. Парфюмната вода Royal Aoud, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел, е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем.

Главният ароматен компонент на парфюмната вода Royal Aoud е обичаното от Пиер Монтел дърво аквилария, наричано орлово дърво, агарово дърво, „oud”, „aoud” или (на арабски) „oudh", пленителна суровина със смолист аромат, най-скъпото дърво на света, което в продължение на векове се използва за производство на тамян и (особено на арабски) парфюми. Тази наистина кралска съставка е понякога означавана като „течно злато“ или „дърво на боговете“.

Парфюмната вода Royal Aoud представя чара на агаровото дърво в мистериозно съчетание с оригинални тонове на тропическото плодово дърво фортунела, акорди на грейпфрут и индийски подправки. Фортунелата придава на композицията едновременно цитрусов и дървесен нюанс, а сместа, пълна с контрасти, построена на доминиращото агарово дърво, е сладостно допълнена от богатството на индийските подправки. Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Royal Aoud е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат.  

Цялостната композиция Montale Royal Aoud е изключително екзотична и оригинална. Загадъчната и свежа характерност на тази парфюмна вода се съчетават в аромат, който никога няма да забравите. Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Пиер Монтел е сътворил мистериозен парфюм, който определено е сред най-интересните интерпретации на тема агарово дърво.

Royal Aoud е подходящ за цялата година, но най-добре се изразява в по-хладните месеци. Това е идеален парфюм както за през деня, така и за специални вечерни поводи. Парфюмната вода Montale Royal Aoud завинаги ще привлече жените и мъжете, които обичат аромата на агарово дърво в композиции с въображение. Трябва да се опита от всички, който ценят истинското качество и желаят да бъдат пленени от магията на историята на Ориента.

Освен с вълшебните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Royal Aoud е подчертана от лъскавия тъмен черен цвят, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

Montale Royal Aoud – чар на агаровото дърво с оригинален нюанс на цитрусови плодове и шепа индийски подправки.

Състав

композиция
фортунела, агарово дърво, подправки, грейпфрут
Вид аромат
Ориенталски, Дървесни

За марката Montale

Френските нишови парфюми Montale са специфични с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на твореца и основателя на марката Pierre Montale (Пиер Монтел). Всички аромати на тази оригинална марка са буквално еликсир на щастието.

Марката Montale е създадена в Париж през 2003 година от Pierre Montale, един много загадъчен дизайнер, който прекара известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрацията, крале и кралици. След своето завръщане в Париж той започва да твори оригинални аромати.

За своите ароматни произведения той винаги избира естествени материали от най-високо качество, особено редки дървета. Често в тях можем да открием орловото дърво, известно на арабски като оуд. Често то е означавано като „течно злато“

Парфюмите Montale бързо придобиват голяма популярност и позитивните отзиви не само от страна на клиентите, но и сред критиците на парфюми. Парфюмите Montale ви предлагат възможност да тръгнете по път, по който зад всеки ъгъл чакат следващо ново откритие и приключение.

Оценка Montale Royal Aoud