Montale Powder Flowers парфюмна вода мостра унисекс

Montale Powder Flowers парфюмна вода мостра унисекс
Montale Powder Flowers парфюмна вода мостра унисекс
2 мл. мостра

Код: MNT1791 | Този продукт не е в наличност

Описание Montale Powder Flowers
Състав

Montale Powder Flowers е цветен аромат за жени и мъже с докосване с пудрен характер. Тази парфюмна вода на френската марка парфюми, специфична особено с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история, предлага приповдигащ и очароващ аромат. Парфюмната вода Powder Flowers, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел, е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем.

Парфюмната вода Powder Flowers комбинира ароматните тонове на роза, жасмин, османтус и акорди на кедрово дърво и бобова тонка. Цялостната ароматна композиция е прекрасна ода за благородни цветя - деликатна и приповдигаща роза, екзотичен османтус и леко сладък жасмин. Главна роля играе розата, която прекрасно се съчетава с пудрения полутон на кедрово дърво от Атлас. Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Powder Flowers е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат.

Montale Powder Flowers предлага чист, фин аромат, пълен с романтика и характер. Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Пиер Монтел е сътворил парфюм, който е майсторска комбинация на цветни и пудрени тонове и ще стопли сърцето на всеки, който му позволи да го омагьоса.

Парфюмната вода Powder Flowers е подходяща през цялата година, а докосването на романтика и цветна магия остава с вас както през деня, така и при специални вечерни поводи. Montale Powder Flowers завинаги ще привлече жените и мъжете, които обичат цветни аромати, особено с пудрен оттенък. Тази парфюмна вода трябва да се опита от всеки, който цени истинското качество в комбинация с оригиналност.

Освен с вълшебните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Powder Flowers е подчертана от матово златния цвят, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

Montale Powder Flowers – изумителна интерпретация на най-благородните цветя.

Състав

композиция
жасмин, зърна от тонка, роза, османтус, кедър
Вид аромат
Цветни

За марката Montale

Френските нишови парфюми Montale са специфични с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на твореца и основателя на марката Pierre Montale (Пиер Монтел). Всички аромати на тази оригинална марка са буквално еликсир на щастието.

Марката Montale е създадена в Париж през 2003 година от Pierre Montale, един много загадъчен дизайнер, който прекара известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрацията, крале и кралици. След своето завръщане в Париж той започва да твори оригинални аромати.

За своите ароматни произведения той винаги избира естествени материали от най-високо качество, особено редки дървета. Често в тях можем да открием орловото дърво, известно на арабски като оуд. Често то е означавано като „течно злато“

Парфюмите Montale бързо придобиват голяма популярност и позитивните отзиви не само от страна на клиентите, но и сред критиците на парфюми. Парфюмите Montale ви предлагат възможност да тръгнете по път, по който зад всеки ъгъл чакат следващо ново откритие и приключение.

Оценка Montale Powder Flowers