Montale Mukhallat парфюмна вода мостра унисекс

2×
Montale Mukhallat парфюмна вода мостра унисекс
Montale Mukhallat парфюмна вода мостра унисекс
2 мл. мостра

Код: MNT1784 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
Изберете луксозна Discovery Box с мостри на ТОП парфюмни бестселъри с вашата поръчка на парфюми над 90 лв. Искате да знаете какви парфюми ще откриете вътре? Разгледайте ги тук
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас

Описание Montale Mukhallat
Състав

Montale Mukhallat е ориенталски сладък плодов аромат за жени и мъже с изразителен акорд на ванилия. Тази парфюмна вода на френската марка парфюми, специфична особено с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история, предлага нежна хармония на приятно сладки аромати. Парфюмната вода Mukhallat, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел, е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем.

Парфюмната вода Mukhallat е гурме ориенталски аромат пар екселанс. Нежната хармония на диви ягоди и сладки бадеми се споява с балсам от Перу и мадагаскарска ванилия в композиция, която е нежно забулена от светъл мускус. Главна роля играе избраното трио от деликатни ягоди, леко пудрени бадеми и приятно сладка ванилия. Мускусът и балсамът на фона придават на Montale Mukhallat чувственост и подчертават ориенталския оттенък. Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Mukhallat е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат.

Montale Mukhallat е забележителен гурме аромат със сладък плодов и греещ характер. Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Пиер Монтел е създал очарователно игрив и истински неустоим парфюм. Парфюмната вода Montale Mukhallat е подходяща предимно през деня. Предизвиква усмивка на лицето на своя притежател и обкръжаващите го, а през хладните месеци донася допълнителна приятелска топлина.

Парфюмната вода Montale Mukhallat завинаги ще привлече жените и мъжете, които обичат сладки гурме аромати, особено в ориенталски композиции. Тази парфюмна вода трябва да се опита от всеки, който цени истинското качество в комбинация с оригиналност. Освен с вълшебните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Mukhallat е подчертана от изразителен чист бял цвят, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

Montale Mukhallat – ягоди, бадеми и ванилия в неустоимо ориенталско съчетание.

Състав

композиция
ванилия, мускус, ягода, бадеми, перуански балсам
Вид аромат
Ориенталски

За марката Montale

Френските нишови парфюми Montale са специфични с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на твореца и основателя на марката Pierre Montale (Пиер Монтел). Всички аромати на тази оригинална марка са буквално еликсир на щастието.

Марката Montale е създадена в Париж през 2003 година от Pierre Montale, един много загадъчен дизайнер, който прекара известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрацията, крале и кралици. След своето завръщане в Париж той започва да твори оригинални аромати.

За своите ароматни произведения той винаги избира естествени материали от най-високо качество, особено редки дървета. Често в тях можем да открием орловото дърво, известно на арабски като оуд. Често то е означавано като „течно злато“

Парфюмите Montale бързо придобиват голяма популярност и позитивните отзиви не само от страна на клиентите, но и сред критиците на парфюми. Парфюмите Montale ви предлагат възможност да тръгнете по път, по който зад всеки ъгъл чакат следващо ново откритие и приключение.

Оценка Montale Mukhallat2