Montale Moon Aoud

парфюмна вода унисекс 100 мл.

Montale Moon Aoud парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Moon Aoud парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Moon Aoud парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Moon Aoud парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Moon Aoud парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Moon Aoud парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Moon Aoud парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Moon Aoud парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Moon Aoud парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Moon Aoud парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Moon Aoud парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Moon Aoud парфюмна вода унисекс 100 мл.
pdZoYldO01g
100 мл.
188,00лв.

Скрий продуктите със специални отстъпки
Код: MNT1509 | Повече от 5 бр. са в наличност
бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
неделя, 22.07.2018 г.

Информация за парфюма Montale Moon Aoud

Montale Moon Aoud е ориенталски дървесен аромат за жени и мъже с изразителни акорди на агарово дърво и роза. Тази парфюмна вода на френската марка парфюми, специфична особено с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история, предлага любимата комбинация на агарово дърво и роза в оригинална композиция с други акорди. Парфюмната вода Moon Aoud, както всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел, е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем.

Един от главните ароматни компоненти на парфюмната вода Moon Aoud е обичаното от Пиер Монтел дърво аквилария, наричано орлово дърво, агарово дърво, „oud”, „aoud” или (на арабски) „oudh”, пленителна суровина със смолист аромат, най-скъпото дърво на света, което в продължение на векове се използва за производство на тамян и (особено на арабски) парфюми. Тази наистина кралска съставка, означавана понякога също като „течно злато“ или „дърво на боговете“, създава в композицията на Montale Moon Aoud съчетание с роза.

Парфюмната вода Moon Aoud е вдъхновение, както подсказва названието, от луната, в която Пиер Монтел вижда женственост. Moon Aoud събужда представа за луната, украсена от омара, създавана от ароматните тонове на роза, агарово дърво, шафран, кожа, пачули, ветивер, кехлибар и сандалово дърво. Женски, светъл воал, който призовава затъмнение. Montale Moon Oud отдава почит на луната, възпява нейната сила и мистична светлина, с която просветлява нощта.

Цялостната композиция Montale Moon Aoud е комплексна, многостранна и дълбока. Магическият момент на затъмнение е изразен с непреходната комбинация на агарово дърво и роза, която е толкова типична за марката Montale. Тежките дървесни тонове и розата създават магически контраст на свежите рози и пикантния шафран. Кехлибарът прибавя дъх топлина. Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Пиер Монтел е сътворил интензивен магически парфюм, който донася на своя притежател преживяване, сравнимо с величието на слънчево затъмнение. Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Moon Aoud е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат.

Moon Aoud е подходяща предимно за по-хладните месеци, като дневен и вечерен парфюм. Трябва да се опита от всеки, който цени истинското качество и желае да бъде пленен от магията на историята на Ориента. Освен с вълшебните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Moon Aoud е подчертана от златния цвят с елементи, изобразяващи затъмнение, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

Montale Moon Aoud – аромат на воала, с който луната се обгръща преди затъмнение.

Състав

база
кехлибар, сандалово дърво
глава
агарово дърво, роза, шафран
сърце
ветивер, кожа, пачули
Вид аромат
Дървесни, Ориенталски

За марката Montale

                                                             Парфюми "Montale"

"Montale"- парфюм роден от любовта към вълшебните аромати и историята на Ориента. "Montale" е френска марка парфюми, специфична по-специално с  любовта си към Ориента, арабската култура и тяхната магическа история. Парфюми "Montale" представят на западния свят спиращи дъха ориенталски аромати. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на своя основател - Пиер Монтел, а всички аромати на тази оригинална марка са чудотворна хармония и любовен еликсир, принасящи щастие.

Марката "Montale" е създадена през 2003 г. в Париж, от Пиер Монтeл- един много загадъчен дизайнер, който прекарва известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрация, крале и кралици. Когато се завръща в Париж, той започва да създава оригинални парфюми за западния пазар, вдъхновени от опита му на изток. За своите благоуханни произведения, Пиер избира  естествените материали от най-високо качество във високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат.

За своите дамски, мъжки и унисекс парфюми, Пиер Монтел използва като основни компоненти типични арабски есенции, и особенно ценна дървесина. В тях откриваме кедър, сандалово или орлово дърво, познати като "oud", "agarwood", "aoud" (от арабски) "oudh". Особено важна роля в творбите на Пиер Монтел играе дървесината на т.нар. дърво- аквилер. Марката "Montale" въвежда на пазара първият аромат от серията, посветена на тази невероятна суровина със смолист аромат.Най-скъпото дърво на света в продължение на векове, изполавано за производството на тамян и за създаване (особено на арабски) парфюми. Орловото дърво е истинска кралска съставка по целия свят и по-специално на Изток, където е познат с ефекта си на силен афродизиак. Неслучайно, това дърво е наричано още "течно злато" или "дървото на боговете".

Първият парфюм на "Montale" бързо печели голяма популярност и положителни отзиви, не само от страна на потребителите, но и от професионалисти, и критици. Колекцията парфюми на марката е обширна ( на Пиер се приписват около сто аромата) и много сложна. От тъмните, емоционално заредени коктейли, през богати на вкус сладки нектари и аромати наподобяващи мириса на кожа, чак до оптимистични,кипящи от живот творения. Парфюми "Montale" предлагат възможността да се впуснете в една сложна траектория, където от всеки ъгъл можете да очаквате ново откритие и приключения. Всички от тях са разбира се с най-високо качество, но не само заради това са толкова популярни сред много видни личности и знаменитости.

Също толкова уникални, колкото самите аромати "Montale" , са и техните опаковки. Дизайнерската страница вдъхновява с обикновена, чиста елегантност и уникалност на флаконите и също така доставя своя практически аспект. Изработени са от алуминий, което осигурява перфектна защита и гарантира висока издръжливост. Материалът, от който са произведени флаконите ги прави и идеални за пътуване.

Изберете своя еликсир на любовта или магическо щастие, от колекцията парфюми на "Montale", с които си позволявате да бъдете омагьосани от магията и историята на Ориента.                        

 

 

Menu