Montale Moon Aoud парфюмна вода унисекс

1×
Montale Moon Aoud парфюмна вода унисекс
Montale Moon Aoud парфюмна вода унисекс
100 мл.

Код: MNT1509 | Този продукт не е в наличност

Описание Montale Moon Aoud
Състав

Montale Moon Aoud е ориенталски дървесен аромат за жени и мъже с изразителни акорди на агарово дърво и роза. Тази парфюмна вода на френската марка парфюми, специфична особено с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история, предлага любимата комбинация на агарово дърво и роза в оригинална композиция с други акорди. Парфюмната вода Moon Aoud, както всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел, е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем.

Един от главните ароматни компоненти на парфюмната вода Moon Aoud е обичаното от Пиер Монтел дърво аквилария, наричано орлово дърво, агарово дърво, „oud”, „aoud” или (на арабски) „oudh”, пленителна суровина със смолист аромат, най-скъпото дърво на света, което в продължение на векове се използва за производство на тамян и (особено на арабски) парфюми. Тази наистина кралска съставка, означавана понякога също като „течно злато“ или „дърво на боговете“, създава в композицията на Montale Moon Aoud съчетание с роза.

Парфюмната вода Moon Aoud е вдъхновение, както подсказва названието, от луната, в която Пиер Монтел вижда женственост. Moon Aoud събужда представа за луната, украсена от омара, създавана от ароматните тонове на роза, агарово дърво, шафран, кожа, пачули, ветивер, кехлибар и сандалово дърво. Женски, светъл воал, който призовава затъмнение. Montale Moon Oud отдава почит на луната, възпява нейната сила и мистична светлина, с която просветлява нощта.

Цялостната композиция Montale Moon Aoud е комплексна, многостранна и дълбока. Магическият момент на затъмнение е изразен с непреходната комбинация на агарово дърво и роза, която е толкова типична за марката Montale. Тежките дървесни тонове и розата създават магически контраст на свежите рози и пикантния шафран. Кехлибарът прибавя дъх топлина. Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Пиер Монтел е сътворил интензивен магически парфюм, който донася на своя притежател преживяване, сравнимо с величието на слънчево затъмнение. Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Moon Aoud е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат.

Moon Aoud е подходяща предимно за по-хладните месеци, като дневен и вечерен парфюм. Трябва да се опита от всеки, който цени истинското качество и желае да бъде пленен от магията на историята на Ориента. Освен с вълшебните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Moon Aoud е подчертана от златния цвят с елементи, изобразяващи затъмнение, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

Montale Moon Aoud – аромат на воала, с който луната се обгръща преди затъмнение.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
Вид аромат
Ориенталски, Дървесни

За марката Montale

Френските нишови парфюми Montale са специфични с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на твореца и основателя на марката Pierre Montale (Пиер Монтел). Всички аромати на тази оригинална марка са буквално еликсир на щастието.

Марката Montale е създадена в Париж през 2003 година от Pierre Montale, един много загадъчен дизайнер, който прекара известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрацията, крале и кралици. След своето завръщане в Париж той започва да твори оригинални аромати.

За своите ароматни произведения той винаги избира естествени материали от най-високо качество, особено редки дървета. Често в тях можем да открием орловото дърво, известно на арабски като оуд. Често то е означавано като „течно злато“

Парфюмите Montale бързо придобиват голяма популярност и позитивните отзиви не само от страна на клиентите, но и сред критиците на парфюми. Парфюмите Montale ви предлагат възможност да тръгнете по път, по който зад всеки ъгъл чакат следващо ново откритие и приключение.

Оценка Montale Moon Aoud1