Montale Discovery Set III парфюмна вода (унисекс) III.

Montale Discovery Set III парфюмна вода (унисекс) III.
Montale Discovery Set III парфюмна вода (унисекс) III.

Код: MNT04859 | Този продукт не е в наличност

Montale Sunset Flowers 2 мл. + Montale Sweet Vanilla 2 мл. + Montale Starry Nights 2 мл. + Montale Soleil De Capri 2 мл. + Montale Wild Pears 2 мл.

Описание Montale Discovery Set III
Състав

Комплектът съдържа:

  • Montale Sunset Flowers 2 мл.
  • Montale Sweet Vanilla 2 мл.
  • Montale Starry Nights 2 мл.
  • Montale Soleil De Capri 2 мл.
  • Montale Wild Pears 2 мл.

Състав

Вид аромат
други
Тип комплекти
малка опаковка

За марката Montale

Френските нишови парфюми Montale са специфични с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на твореца и основателя на марката Pierre Montale (Пиер Монтел). Всички аромати на тази оригинална марка са буквално еликсир на щастието.

Марката Montale е създадена в Париж през 2003 година от Pierre Montale, един много загадъчен дизайнер, който прекара известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрацията, крале и кралици. След своето завръщане в Париж той започва да твори оригинални аромати.

За своите ароматни произведения той винаги избира естествени материали от най-високо качество, особено редки дървета. Често в тях можем да открием орловото дърво, известно на арабски като оуд. Често то е означавано като „течно злато“

Парфюмите Montale бързо придобиват голяма популярност и позитивните отзиви не само от страна на клиентите, но и сред критиците на парфюми. Парфюмите Montale ви предлагат възможност да тръгнете по път, по който зад всеки ъгъл чакат следващо ново откритие и приключение.

Оценка Montale Discovery Set III