Montale Dew Musk парфюмна вода унисекс

Montale Dew Musk парфюмна вода унисекс
Montale Dew Musk парфюмна вода унисекс
100 мл.

Код: MNT1844 | Този продукт не е в наличност

Информация за парфюма Montale Dew Musk
Състав

Dew Musk е ориенталски аромат за жени и мъже от колекцията на френската марка парфюми Montale, специфична особено с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Парфюмната вода Dew Musk, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел, е въплъщение на оригинален образ, създаваща представа за чудотворен еликсир или магически мехлем. Montale Dew Musk, парфюмна вода с иланг-иланг и мускус в главните роли, представя магията на даровете на Ориента.

Както подсказва наименованието, оригиналната парфюмна вода Montale Dew Musk представя, мускус и роса. Богатият, съблазнителен и опияняващ аромат на иланг-иланг заедно с уханието на портокаловия цвят и другите съпровождащи акорди, представя в Dew Musk ода за магията на плодовете на Ориента. Екзотичните цветя и плодове създават привлекателен увод за развитието на чувствената комбинация на мускус и пачули. В парфюмната вода Montale Dew Musk откриваме акордите на портокалов цвят, иланг-иланг, нар, пачули и мускус. Цялостният аромат, съчетаващ жълтите цветя и мускуса, с белите цветя, сладките и дървесните аспекти и интригуващия допир на пачули, е чувствен, леко сладък, сочно свеж и изненадващо приятен за ползване.

Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Пиер Монтел е сътворил парфюм, представящ аромата на мускуса в привлекателна ориенталско-цветна композиция, на която не липсва свежест и чувственост. Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Dew Musk е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат.

Montale Dew Musk е подходяща за ден и вечер през цялата година. Завинаги ще привлече жените и мъжете, които обичат мускусни аромати в оригинална ориенталска разработка. Dew Musk трябва да се опита от всички, които ценят истинското качество и си пожелават със своя парфюм да се унесат в обонятелни пътешествия. Парфюмната вода Dew Musk ще обгърне своя притежател в интригуващ, освежаващ и при това чувствен ориенталски мускусен аромат и надеждно ще му помогне да привлече вниманието на обкръжаващите.

Освен с привлекателните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат също със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Dew Musk е подчертана от атрактивен матов златист цвят, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

Montale Dew Musk – чувствен, освежаващ и леко сладък ориенталски аромат с мускус и иланг-иланг в главните роли. 

Състав

композиция
иланг-иланг, портокалов цвят, мускус, нар, пачули
Вид аромат
Ориенталски

За марката Montale

Френските нишови парфюми Montale са специфични с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на твореца и основателя на марката Pierre Montale (Пиер Монтел). Всички аромати на тази оригинална марка са буквално еликсир на щастието.

Марката Montale е създадена в Париж през 2003 година от Pierre Montale, един много загадъчен дизайнер, който прекара известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрацията, крале и кралици. След своето завръщане в Париж той започва да твори оригинални аромати.

За своите ароматни произведения той винаги избира естествени материали от най-високо качество, особено редки дървета. Често в тях можем да открием орловото дърво, известно на арабски като оуд. Често то е означавано като „течно злато“

Парфюмите Montale бързо придобиват голяма популярност и позитивните отзиви не само от страна на клиентите, но и сред критиците на парфюми. Парфюмите Montale ви предлагат възможност да тръгнете по път, по който зад всеки ъгъл чакат следващо ново откритие и приключение.

Оценка Montale Dew Musk