Montale Chypré Vanillé

парфюмна вода унисекс 100 мл.

Montale Chypré Vanillé парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Chypré Vanillé парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Chypré Vanillé парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Chypré Vanillé парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Chypré Vanillé парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Chypré Vanillé парфюмна вода унисекс 100 мл.
pdZoYldO01g
Montale Chypré Vanillé парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Chypré Vanillé парфюмна вода унисекс 100 мл.
pdZoYldO01g
100 мл.
178,00лв.

Скрий продуктите със специални отстъпки
Код: MNT1498 | Повече от 5 бр. са в наличност
бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
четвъртък, 27.09.2018 г.
Montale Chypré Vanillé
100 мл. | 178,00лв.

Информация за парфюма Montale Chypré Vanillé

Montale Chypré Vanillé е балсамов дървесен аромат за жени и мъже с изразителен акорд на ванилия. Тази парфюмна вода на френската марка парфюми, специфична особено с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история, предлага мистичен аромат, фино съчетаващ ванилия с други акорди. Парфюмната вода Chypré Vanillé, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел, е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем.

Парфюмната вода Chypré Vanillé представя пленителната ванилия в съчетание със специална тибетска роза, кехлибар и тамян, и изграждащите базата акорди на ирис, бобова тонка, сандалово дърво и ветивер. Композицията Montale Chypré Vanillé е построена с такова майсторство, че никоя от съставките й не преобладава изразително, а ароматът въздейства невероятно хармонично. Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Chypré Vanillé е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат.

Montale Chypré Vanillé е изключителна парфюмна вода, характеризираща се с изненадваща дълбочина. Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Пиер Монтел е сътворил парфюм в съвършено хармонична композиция, предлагаща духовна дълбочина и изтънчена елегантност.

Montale Chypré Vanillé - прекрасна, култивирана смесица, излъчваща вътрешен комфорт. Благодарение на своята дълбочина, спокойствие и дървесни оттенъци е подходяща за по-хладните месеци. Умереността и едновременно съвършенството правят тази парфюмна вода подходяща за ден и вечер. Прекрасният шипров аромат на ванилия завинаги ще привлече жените и мъжете, които обичат ванилия в уникална композиция, характерна със смисленост, елегантност и духовност. Трябва да се опита от всеки, който цени истинското качество в комбинация с оригиналност. Освен с вълшебните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Chypré Vanillé е подчертана от атрактивен лъскав тъмен син цвят, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

Montale Chypré Vanillé – аромат шедьовър, пълен със спокойствие, дълбочина и елегантност.

Състав

база
ветивер, зърна от тонка, сандалово дърво
глава
роза
сърце
ванилия, кехлибар, тамян
Вид аромат
Ориенталски

За марката Montale

                                                             Парфюми "Montale"

"Montale"- парфюм роден от любовта към вълшебните аромати и историята на Ориента. "Montale" е френска марка парфюми, специфична по-специално с  любовта си към Ориента, арабската култура и тяхната магическа история. Парфюми "Montale" представят на западния свят спиращи дъха ориенталски аромати. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на своя основател - Пиер Монтел, а всички аромати на тази оригинална марка са чудотворна хармония и любовен еликсир, принасящи щастие.

Марката "Montale" е създадена през 2003 г. в Париж, от Пиер Монтeл- един много загадъчен дизайнер, който прекарва известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрация, крале и кралици. Когато се завръща в Париж, той започва да създава оригинални парфюми за западния пазар, вдъхновени от опита му на изток. За своите благоуханни произведения, Пиер избира  естествените материали от най-високо качество във високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат.

За своите дамски, мъжки и унисекс парфюми, Пиер Монтел използва като основни компоненти типични арабски есенции, и особенно ценна дървесина. В тях откриваме кедър, сандалово или орлово дърво, познати като "oud", "agarwood", "aoud" (от арабски) "oudh". Особено важна роля в творбите на Пиер Монтел играе дървесината на т.нар. дърво- аквилер. Марката "Montale" въвежда на пазара първият аромат от серията, посветена на тази невероятна суровина със смолист аромат.Най-скъпото дърво на света в продължение на векове, изполавано за производството на тамян и за създаване (особено на арабски) парфюми. Орловото дърво е истинска кралска съставка по целия свят и по-специално на Изток, където е познат с ефекта си на силен афродизиак. Неслучайно, това дърво е наричано още "течно злато" или "дървото на боговете".

Първият парфюм на "Montale" бързо печели голяма популярност и положителни отзиви, не само от страна на потребителите, но и от професионалисти, и критици. Колекцията парфюми на марката е обширна ( на Пиер се приписват около сто аромата) и много сложна. От тъмните, емоционално заредени коктейли, през богати на вкус сладки нектари и аромати наподобяващи мириса на кожа, чак до оптимистични,кипящи от живот творения. Парфюми "Montale" предлагат възможността да се впуснете в една сложна траектория, където от всеки ъгъл можете да очаквате ново откритие и приключения. Всички от тях са разбира се с най-високо качество, но не само заради това са толкова популярни сред много видни личности и знаменитости.

Също толкова уникални, колкото самите аромати "Montale" , са и техните опаковки. Дизайнерската страница вдъхновява с обикновена, чиста елегантност и уникалност на флаконите и също така доставя своя практически аспект. Изработени са от алуминий, което осигурява перфектна защита и гарантира висока издръжливост. Материалът, от който са произведени флаконите ги прави и идеални за пътуване.

Изберете своя еликсир на любовта или магическо щастие, от колекцията парфюми на "Montale", с които си позволявате да бъдете омагьосани от магията и историята на Ориента.                        

 

 

Menu