Montale Chypré Fruité парфюмна вода унисекс

Montale Chypré Fruité парфюмна вода унисекс
Montale Chypré Fruité парфюмна вода унисекс
50 мл.

Код: MNT1858 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
Изберете от кошницата комплект Notino Safety Kit или Notino Travel Kit като подарък към вашата поръчка на парфюми над 90 лв.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас

Описание Montale Chypré Fruité
Състав

Montale Chypré Fruité е плодов шипров (Chypré) аромат за жени и мъже. Тази парфюмна вода на френската марка парфюми, специфична особено с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история, предлага изумително чувствен аромат, кипящ от живот. Парфюмната вода Chypré Fruité, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел, е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем.

Парфюмната вода Chypré Fruité представя плодовете във възможно най-чувствената реализация. Тропическите плодове, в съчетание с тоновете на роза, мускус, жасмин, пачули, бергамот и мъх, създават съчетание, пълно с прелъстителност и оптимизъм. Композицията Montale Chypré Fruité пулсира с ритъма на живота и при това показва елегантност. Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Chypré Fruité е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат.

Montale Chypré Fruité е сред най-успешните шипрови аромати с изразителен плодов дъх. Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Пиер Монтел е сътворил парфюм, който е едновременно чувствен, кипи от живот, елегантност и изтънченост.

Montale Chypré Fruité, великолепна тропическа смес, с дълбока нотка елегантност на розата и благодарение на своята „лъчезарност“ е подходяща предимно през топлите месеци като идеален летен парфюм. Тази парфюмна вода е подходяща като дневен парфюм и ще дари своя притежател с усмивка, която позитивно ще настрои обкръжаващите. Този изключително успешен „секси“ и едновременно елегантен аромат, завинаги ще привлече жените и мъжете, които обичат шипрови аромати в предимно плодови композиции, особено с отпечатъка на оригиналност. Трябва да се опита от всеки, който цени истинското качество в комбинация с оригиналност.

Освен с вълшебните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Chypré Fruité е подчертана от атрактивен лъскав светъл цвят, , а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

Montale Chypré Fruité – оптимистичен аромат, който ще превърне всеки ден в летен.

Състав

композиция
пачули, мъх, роза, жасмин, мускус, тропични плодове, бергамот
Вид аромат
Плодови, Шипрови

За марката Montale

Френските нишови парфюми Montale са специфични с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на твореца и основателя на марката Pierre Montale (Пиер Монтел). Всички аромати на тази оригинална марка са буквално еликсир на щастието.

Марката Montale е създадена в Париж през 2003 година от Pierre Montale, един много загадъчен дизайнер, който прекара известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрацията, крале и кралици. След своето завръщане в Париж той започва да твори оригинални аромати.

За своите ароматни произведения той винаги избира естествени материали от най-високо качество, особено редки дървета. Често в тях можем да открием орловото дърво, известно на арабски като оуд. Често то е означавано като „течно злато“

Парфюмите Montale бързо придобиват голяма популярност и позитивните отзиви не само от страна на клиентите, но и сред критиците на парфюми. Парфюмите Montale ви предлагат възможност да тръгнете по път, по който зад всеки ъгъл чакат следващо ново откритие и приключение.

Оценка Montale Chypré Fruité