MontaleBoisé Vanillé парфюмна вода за жени

1×
Montale Boisé Vanillé парфюмна вода за жени
Montale Boisé Vanillé парфюмна вода за жени
100 мл.

Код: MNT1496 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
При поръчка над 80 лв, можете да изберете от кошницата безплатна кутия Discovery Box, пълна с мини парфюми.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас

Описание Montale Boisé Vanillé
Състав

Montale Boisé Vanillé е ориенталски ванилов аромат за жени. Тази парфюмна вода на френската марка парфюми, специфична особено с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история, предлага уникална комплексна дървесинна интерпретация с подправки и ванилия. Парфюмната вода Boisé Vanillé както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем.

Ароматната композиция на парфюмната вода Montale Boisé Vanillé е създадена от акордите на лимон, бергамот, лавандула, здравец, кедър, ирис, пачули, бобова тонка, пипер и разбира се ванилия.  Цялостният аромат, насаждащ прекрасния акорд на ванилията в композиция със свежите подправки, ароматичните и дървесните оттенъци и цитрусови и цветни аспекти, е леко атрактивно тъмен и спекулативен. Благодарение на цветното сърце на Boisé Vanillé не липсва хармония, а базата от пачули и бобова тонка добавя чувственост.

Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Пиер Монтел е създал уникална концепция на аромата на ванилията, в която цитрусовите и ароматните тонове снижават характерната сладост на ванилията, а тъмните акорди на подправките и дървесините създават омайващ контраст. Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Boisé Vanillé е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат.

Изисканата парфюмна вода Montale Boisé Vanillé благодарение на своята многостранност е подходяща през цялата година, за ден и вечер. Ще привлече предимно жените, които обичат аромата на ванилия, особено в ориенталска и по-малко сладка концепция. Трябва да се опита от всички, които ценят истинското качество, съчетано с оригиналност. Освен с привлекателните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат също със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Boisé Vanillé е подчертана от елегантния лъскав черен цвят, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

Montale Boisé Vanillé – изискано и спекулативно ухание на ванилия в уникална композиция на подправки, дървесини и аромати.

Състав

композиция
бергамот, лавандула, ванилия, кедър, зърна от тонка, лимон, пипер, пачули
Вид аромат
други

За марката Montale

Френските нишови парфюми Montale са специфични с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на твореца и основателя на марката Pierre Montale (Пиер Монтел). Всички аромати на тази оригинална марка са буквално еликсир на щастието.

Марката Montale е създадена в Париж през 2003 година от Pierre Montale, един много загадъчен дизайнер, който прекара известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрацията, крале и кралици. След своето завръщане в Париж той започва да твори оригинални аромати.

За своите ароматни произведения той винаги избира естествени материали от най-високо качество, особено редки дървета. Често в тях можем да открием орловото дърво, известно на арабски като оуд. Често то е означавано като „течно злато“

Парфюмите Montale бързо придобиват голяма популярност и позитивните отзиви не само от страна на клиентите, но и сред критиците на парфюми. Парфюмите Montale ви предлагат възможност да тръгнете по път, по който зад всеки ъгъл чакат следващо ново откритие и приключение.

Оценка Montale Boisé Vanillé1