Montale Aoud Queen Roses парфюмна вода за жени

2×
Montale Aoud Queen Roses парфюмна вода за жени
Montale Aoud Queen Roses парфюмна вода за жени
100 мл.

Код: MNT1467 | Този продукт не е в наличност

Информация за парфюма Montale Aoud Queen Roses
Състав

Montale Aoud Queen Roses е ориенталски цветен аромат за жени с изразителни акорди на ценното дърво „oud” и розата. Принадлежи към първата серия френски парфюми, посветени на ценното дърво „oud”, суровина със смолист аромат. Серия, която представи на света марката Montale, специфична предимно с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Парфюмната вода Aoud Queen Roses, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел, е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем.

В централната ароматна композиция на парфюмната вода Aoud Queen Roses е дървото аквилария, наричано орлово дърво, агарово дърво, „oud”, „aoud” или (на арабски) „oudh”, пленителна суровина със смолист аромат, най-скъпото дърво на света, което в продължение на векове се използва за производство на тамян и (особено на арабски) парфюми. Тази наистина кралска съставка, означавана понякога също като „течно злато“ или „дърво на боговете“, създава в композицията на Montale Aoud Queen Roses съчетание с аромата на розата в един друг интересен вариант на този популярен дует.

Парфюмната вода Aoud Queen Roses представя тази най-красива роза от френския Грас и Арабия на базата на гвинейския хибискус. Наркотично, дълбоко и тъмно сладко ухание на специални рози пресича цялата ароматна композиция в променливо партньорство с останалите акорди. В произведението Aoud Queen Roses са съчетани пачули, кожа, хибискус и естествено агарово дърво в една от най-успешните комбинации на главните компоненти - дърво „oud”, роза и пачули.

Изключително привлекателната ориенталска парфюмна вода Aoud Queen Roses предлага вълнуваща комбинация на кремава сладост и тъмни оттенъци. Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Пиер Монтел е създал парфюм за истински кралици. 

Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Aoud Queen Roses е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат. Благодарение на своята чувственост, дълбочина и определена атрактивна тъмнина Aoud Queen Roses е подходящ предимно за по-хладните сезони. Подходящ е и за дневен, но предимно е вечерен парфюм. Завинаги ще привлече жените, които обичат комбинацията на дървото „oud” и розата в оригинална концепция. Aoud Queen Roses трябва да се опита от всички, които ценят истинското качество и желаят да бъдат пленени от магията на историята на Ориента.

Освен с привлекателните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат също със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Aoud Queen Roses е подчертана от матово златния цвят, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

Montale Aoud Queen Roses – ориенталски аромат на дървото„oud”, кралски рози и пачули.

Състав

композиция
роза, кожа, хибискус, пачули, агарово дърво
Вид аромат
Цветни, Дървесни

За марката Montale

Френските нишови парфюми Montale са специфични с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на твореца и основателя на марката Pierre Montale (Пиер Монтел). Всички аромати на тази оригинална марка са буквално еликсир на щастието.

Марката Montale е създадена в Париж през 2003 година от Pierre Montale, един много загадъчен дизайнер, който прекара известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрацията, крале и кралици. След своето завръщане в Париж той започва да твори оригинални аромати.

За своите ароматни произведения той винаги избира естествени материали от най-високо качество, особено редки дървета. Често в тях можем да открием орловото дърво, известно на арабски като оуд. Често то е означавано като „течно злато“

Парфюмите Montale бързо придобиват голяма популярност и позитивните отзиви не само от страна на клиентите, но и сред критиците на парфюми. Парфюмите Montale ви предлагат възможност да тръгнете по път, по който зад всеки ъгъл чакат следващо ново откритие и приключение.

Оценка Montale Aoud Queen Roses2