Montale Aoud Melody парфюмна вода унисекс

3×
Montale Aoud Melody парфюмна вода унисекс
Montale Aoud Melody парфюмна вода унисекс
Безплатна доставка
100 мл.
161,00лв.

Код: MNT1637 | в наличност повече от 2 бр.
1
СПИДИ
четвъртък 13.05.2021 г.
Лично получаване
четвъртък 13.05.2021 г.

Описание Montale Aoud Melody
Състав

Montale Aoud Melody е ориенталски аромат за жени и мъже с изразителен акорд на дървото „oud”. Парфюмната вода Aoud Melody, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел, е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем.

Един от главните ароматни компоненти на парфюмната вода Aoud Melody е обичаното от Пиер Монтел дърво аквилария, наричано орлово дърво, агарово дърво, „oud”, „aoud” или (на арабски) „oudh:, пленителна суровина със смолист аромат, най-скъпото дърво на света, което в продължение на векове се използва за производство на тамян и (особено на арабски) парфюми. Тази наистина кралска съставка, означавана понякога като „течно злато“ или „дърво на боговете“, в Montale Aoud Melody се обявява в съчетание с акордите на балсам и подправки.

Ароматната композиция на парфюмната вода Montale Aoud Melody в увода отварят акордите на дърво „oud”, кожа, карамфил, шафран и смола елеми. В цветното сърце ухаят египетски жасмин, деликатна роза и слънчев иланг-иланг. Греещата кремова база се създава от тоновете на сандалово дърво, кехлибар и мускус. Цялостният аромат предлага съвършена хармония на интензивните тонове на дървото „oud” с греещите подправки и балсамовите аспекти с красиво докосване на кожа и мускус. Мелодията, която присъства и в названието на парфюмната вода, се усилва от прекрасното флорално сърце.

Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Aoud Melody е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат. Montale Aoud Melody е подходяща през цялата година, за ден и вечер. Тази парфюмна вода завинаги ще привлече жените и мъжете, които обичат аромата на дървото „oud”, особено в съчетание с балсамови акорди и подправки. Трябва да се опита от всеки, който цени истинското качество и желае да бъде пленен от магията на историята на Ориента.

Освен с привлекателните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат също със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Aoud Melody е подчертана от атрактивния лъскав златисто-кафяв цвят, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

Montale Aoud Melody – аромати на дърво „oud” и подправки в хармонична композиция с допир на мускус и кожа.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
шафран, агарово дърво, елеми, карамфил, кожа
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
жасмин, роза, иланг-иланг
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
мускус, сандалово дърво, кехлибар
Вид аромат
Кожени

За марката Montale

Френските нишови парфюми Montale са специфични с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на твореца и основателя на марката Pierre Montale (Пиер Монтел). Всички аромати на тази оригинална марка са буквално еликсир на щастието.

Марката Montale е създадена в Париж през 2003 година от Pierre Montale, един много загадъчен дизайнер, който прекара известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрацията, крале и кралици. След своето завръщане в Париж той започва да твори оригинални аромати.

За своите ароматни произведения той винаги избира естествени материали от най-високо качество, особено редки дървета. Често в тях можем да открием орловото дърво, известно на арабски като оуд. Често то е означавано като „течно злато“

Парфюмите Montale бързо придобиват голяма популярност и позитивните отзиви не само от страна на клиентите, но и сред критиците на парфюми. Парфюмите Montale ви предлагат възможност да тръгнете по път, по който зад всеки ъгъл чакат следващо ново откритие и приключение.

Оценка Montale Aoud Melody3