MontaleAoud Lavender парфюмна вода унисекс

Montale Aoud Lavender парфюмна вода унисекс
Montale Aoud Lavender парфюмна вода унисекс
100 мл.

Код: MNT1815 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
Можете да изберете плажна чанта или стъклена бутилка за вода безплатно от кошницата, при направена поръчка над 90 лв.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас

Описание Montale Aoud Lavender
Състав

Aoud Lavender е ориенталски цветен аромат за жени и мъже с изразителни акорди на лавандула и агарово дърво. Принадлежи към колекцията на френската марка парфюми Montale, специфична с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Парфюмната вода Aoud Lavender, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем. Montale Aoud Lavender с въображение съчетава лавандулата и оуд аромата.

Един от главните ароматни компоненти на парфюмната вода Aoud Lavender е обичаното от Пиер Монтел дърво аквилария, наричано орлово дърво, агарово дърво, „oud”, „aoud” или (на арабски) „oudh”. Това е пленителна суровина със смолист аромат. Най-скъпото дърво на света, което в продължение на векове се използва за производството на тамян и (особено на арабски) парфюми. Тази наистина кралска съставка е понякога означавана като „течно злато“ или „дърво на боговете“.

Парфюмната вода Montale Aoud Lavender съчетава незаменимото внушение на свежата лавандула с греещите подправки, галантността на цитрусовите плодове и деликатни цветни докосвания. Всичко това в хармоничната и едновременно чувствена база. Ароматът на Aoud Lavender се отваря в увода от акордите на лавандула, бергамот, шафран и лимон, в сърцето ухаят пачули и цветя. Базата се изгражда от тоновете на кехлибар, агарово дърво, сандалово дърво, бял мускус и пудрени нотки. Цялостният аромат, творчески съчетава ухаещите и свежи оттенъци на подправките с пудрените, цветните и „oud” аспектите.

Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Пиер Монтел е сътворил парфюм, който свързва Ориента и Запада в един аромат. Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Aoud Lavender е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат. Montale Aoud Lavender е подходяща особено за вечер през пролетните и есенните месеци. Завинаги ще привлече жените и мъжете, които обичат оригинални „oud” и ароматични лавандулови ухания. Да опитат Aoud Lavender трябва всички, които ценят истинското качество и обичат да откриват нещо ново.

Освен с привлекателните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат също със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Aoud Lavender е подчертана от красивия лъскав цвят на лавандула, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

Montale Aoud Lavender – оригинално съчетание на лавандула и агарово дърво в ориенталски цветен аромат, пълен с живот.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
шафран, лимон, бергамот, лавандула
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
пачули, цветни нотки
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
агарово дърво, пудрови нотки, сандалово дърво, кехлибар, мускус
Вид аромат
Ориенталски, Цветни

За марката Montale

Френските нишови парфюми Montale са специфични с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на твореца и основателя на марката Pierre Montale (Пиер Монтел). Всички аромати на тази оригинална марка са буквално еликсир на щастието.

Марката Montale е създадена в Париж през 2003 година от Pierre Montale, един много загадъчен дизайнер, който прекара известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрацията, крале и кралици. След своето завръщане в Париж той започва да твори оригинални аромати.

За своите ароматни произведения той винаги избира естествени материали от най-високо качество, особено редки дървета. Често в тях можем да открием орловото дърво, известно на арабски като оуд. Често то е означавано като „течно злато“

Парфюмите Montale бързо придобиват голяма популярност и позитивните отзиви не само от страна на клиентите, но и сред критиците на парфюми. Парфюмите Montale ви предлагат възможност да тръгнете по път, по който зад всеки ъгъл чакат следващо ново откритие и приключение.

Оценка Montale Aoud Lavender