Montale Aoud Damascus

парфюмна вода тестер унисекс 100 мл.

Montale Aoud Damascus парфюмна вода тестер унисекс 100 мл.
Montale Aoud Damascus парфюмна вода тестер унисекс 100 мл.
парфюмна вода тестер унисекс 100 мл.

Код: MNT1980 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
Купете произволен аромат Mancera и Montale сега с 12% по-евтино. Използвайте промоционалния код mm12bg за да изискате отстъпката. Промоцията не важи за намалени продукти и продукти на разпродажба. Влюбете се в нишовия свят.
Montale Aoud Damascus
парфюмна вода тестер унисекс 100 мл.

Информация за парфюма Montale Aoud Damascus

Montale Aoud Damascus е ориенталски аромат за жени и мъже с изразителни акорди на ценното дърво „oud” и розата. Принадлежи към първата серия френски парфюми, посветени на ценното дърво „oud”, суровина със смолист аромат. Серия, която представи на света марката Montale, специфична предимно с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Парфюмната вода Aoud Damascus, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем.

Парфюмната вода Aoud Damascus е съчетание на очарователната изтънченост на арабското дърво „oud” с леко накиселяващата прекрасна дамаска роза. Композицията превъзнасят към оригиналност специалният тамян и брилянтният балсам от гурун. Единият от двата централни ароматни компонента на парфюмната вода Aoud Damascus е дървото аквилария, наричано орлово дърво, агарово дърво, „oud”, „aoud” или (на арабски) „oudh”, пленителна суровина със смолист аромат, най-скъпото дърво на света, което в продължение на векове се използва за производство на тамян и (особено на арабски) парфюми. Тази наистина кралска съставка, означавана понякога също като „течно злато“ или „дърво на боговете“, създава в композицията на Montale Aoud Damascus популярен дует с уникалната дамаска роза.

Aoud Damascus предлага елементарен и при това комплексен аромат. Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Пиер Монтел е сътворил парфюм, който майсторски разиграва най-доброто от оуд дървото в съчетание с изразителната, леко сладка и дълбока дамаска роза. Двата главни компоненти на парфюмната вода Aoud Damascus в композицията съпровождат тамян, балсам от гурун и шафранка.

Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Aoud Damascus е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат. Благодарение на своята автентичност, дълбочина и опияняващо действие Aoud Damascus е подходяща за просветляване на всеки ден, през цялата година и по всяко време, ден или нощ. Ще оцените нейния греещ аромат най-вече в хладните месеци. Завинаги ще привлече жените и мъжете, които обичат комбинацията на дървото „oud” с роза в оригинална концепция. Aoud Damascus трябва да се опита от всички, които ценят истинското качество и желаят да бъдат пленени от магията на историята на Ориента.

Освен с привлекателните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат също със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Aoud Damascus е подчертана от матово метално златист цвят, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

Montale Aoud Damascus – опияняваща ода на дамаската розата.

Състав

Вид аромат
Ориенталски, Цветни

За марката Montale

Френските нишови парфюми Montale са специфични с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на твореца и основателя на марката Pierre Montale (Пиер Монтел). Всички аромати на тази оригинална марка са буквално еликсир на щастието.

Марката Montale е създадена в Париж през 2003 година от Pierre Montale, един много загадъчен дизайнер, който прекара известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрацията, крале и кралици. След своето завръщане в Париж той започва да твори оригинални аромати.

За своите ароматни произведения той винаги избира естествени материали от най-високо качество, особено редки дървета. Често в тях можем да открием орловото дърво, известно на арабски като оуд. Често то е означавано като „течно злато“

Парфюмите Montale бързо придобиват голяма популярност и позитивните отзиви не само от страна на клиентите, но и сред критиците на парфюми. Парфюмите Montale ви предлагат възможност да тръгнете по път, по който зад всеки ъгъл чакат следващо ново откритие и приключение.

Оценка Montale Aoud Damascus

Добавяне на ново мнение

Досега никой не е оценявал този продукт, бъдете първи!