Montale Aoud Cuir d'Arabie

парфюмна вода тестер за мъже 100 мл.

1×
Montale Aoud Cuir d'Arabie парфюмна вода тестер за мъже 100 мл.
Montale Aoud Cuir d'Arabie парфюмна вода тестер за мъже 100 мл.
парфюмна вода тестер за мъже 100 мл.

Код: MNT1979 | Този продукт не е в наличност
Montale Aoud Cuir d'Arabie
парфюмна вода тестер за мъже 100 мл.

Информация за парфюма Montale Aoud Cuir d'Arabie

Montale Aoud Cuir d’Arabie е ориенталски аромат за мъже с изразителни акорди на дървото „oud” и кожа. Тази парфюмна вода на френската марка парфюми, специфична особено с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история, предлага любимия аромат на дървото „oud” в очарователно съчетание с кожа и други акорди в богата и дълбока композиция. Парфюмната вода Aoud Cuir d’Arabie, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел, е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем.

Един от главните ароматни компоненти на парфюмната вода Aoud Cuir d’Arabie е обичаното от Пиер Монтел дърво аквилария, наричано орлово дърво, агарово дърво, „oud”, „aoud” или (на арабски) „oudh”. Това е пленителна суровина със смолист аромат, най-скъпото дърво на света, което в продължение на векове се използва за производство на тамян и (особено на арабски) парфюми. Тази наистина кралска съставка е понякога означавана като „течно злато“ или „дърво на боговете“.

Ароматната композиция на парфюмната вода Montale Aoud Cuir d’Arabie се изгражда от акордите на тютюн, кожа, бреза и дърво „oud”, което получава възможност напълно да прояви своя невероятен характер, съчетаващ сила и мекота. Комбинацията на тютюн, сухи кожени тонове и димни нотки на изгоряла дървесина създава остро и силно отваряне. Цялостният аромат постепенно омеква, но остава достатъчно интензивен, сух и изразителен. Пикантният богат аромат на Aoud Cuir d’Arabie със силни животински чувствени нюанси е съвършен избор за любителите на изразителни аромати на кожа.

Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Пиер Монтел е сътворил невероятно привлекателен парфюм, в който особено майсторското използване на акорда на кожата, предизвиква внимание. Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Aoud Cuir d’Arabie е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат.

Montale Aoud Cuir d’Arabie е подходяща за носене през цялата година, през деня и вечер. Тази парфюмна вода завинаги ще привлече мъжете със силна индивидуалност, любителите на изразителни аромати на кожа, които подчертават техния характер и им помагат да привлекат вниманието на обкръжаващите към себе си. Трябва да се опита от всеки, който цени истинското качество.

Освен с привлекателните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат също със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Aoud Cuir d’Arabie е подчертана от атрактивен тъмен метален цвят, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

Montale Aoud Cuir d’Arabie – аромат на кожа, тютюн, бреза и дърво „oud” в изразителна композиция, изпълнена с характер.

Състав

композиция
агарово дърво, бреза, кожа, тютюн
Вид аромат
Кожени

За марката Montale

Френските нишови парфюми Montale са специфични с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на твореца и основателя на марката Pierre Montale (Пиер Монтел). Всички аромати на тази оригинална марка са буквално еликсир на щастието.

Марката Montale е създадена в Париж през 2003 година от Pierre Montale, един много загадъчен дизайнер, който прекара известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрацията, крале и кралици. След своето завръщане в Париж той започва да твори оригинални аромати.

За своите ароматни произведения той винаги избира естествени материали от най-високо качество, особено редки дървета. Често в тях можем да открием орловото дърво, известно на арабски като оуд. Често то е означавано като „течно злато“

Парфюмите Montale бързо придобиват голяма популярност и позитивните отзиви не само от страна на клиентите, но и сред критиците на парфюми. Парфюмите Montale ви предлагат възможност да тръгнете по път, по който зад всеки ъгъл чакат следващо ново откритие и приключение.

Оценка Montale Aoud Cuir d'Arabie

Добавяне на ново мнение

5.0
1 оценка
1
дизайн на флакона
трайност на аромата
интензивност
общо впечатление