Montale Aoud Cuir d'Arabie

парфюмна вода тестер за мъже 100 мл.

Montale Aoud Cuir d'Arabie парфюмна вода тестер за мъже 100 мл.
Montale Aoud Cuir d'Arabie парфюмна вода тестер за мъже 100 мл.
Montale Aoud Cuir d'Arabie парфюмна вода тестер за мъже 100 мл.
Montale Aoud Cuir d'Arabie парфюмна вода тестер за мъже 100 мл.
Montale Aoud Cuir d'Arabie парфюмна вода тестер за мъже 100 мл.
Montale Aoud Cuir d'Arabie парфюмна вода тестер за мъже 100 мл.
Montale Aoud Cuir d'Arabie парфюмна вода тестер за мъже 100 мл.
Montale Aoud Cuir d'Arabie парфюмна вода тестер за мъже 100 мл.
pdZoYldO01g
Montale Aoud Cuir d'Arabie парфюмна вода тестер за мъже 100 мл.
Montale Aoud Cuir d'Arabie парфюмна вода тестер за мъже 100 мл.
Montale Aoud Cuir d'Arabie парфюмна вода тестер за мъже 100 мл.
pdZoYldO01g
парфюмна вода тестер за мъже 100 мл.
121,00лв.

Код: MNT1979 | Повече от 5 бр. са в наличност
бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
четвъртък, 18.10.2018 г.
Montale Aoud Cuir d'Arabie
парфюмна вода тестер за мъже 100 мл. | 121,00лв.

Информация за парфюма Montale Aoud Cuir d'Arabie

Montale Aoud Cuir d’Arabie е ориенталски аромат за мъже с изразителни акорди на дървото „oud” и кожа. Тази парфюмна вода на френската марка парфюми, специфична особено с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история, предлага любимия аромат на дървото „oud” в очарователно съчетание с кожа и други акорди в богата и дълбока композиция. Парфюмната вода Aoud Cuir d’Arabie, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел, е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем.

Един от главните ароматни компоненти на парфюмната вода Aoud Cuir d’Arabie е обичаното от Пиер Монтел дърво аквилария, наричано орлово дърво, агарово дърво, „oud”, „aoud” или (на арабски) „oudh”. Това е пленителна суровина със смолист аромат, най-скъпото дърво на света, което в продължение на векове се използва за производство на тамян и (особено на арабски) парфюми. Тази наистина кралска съставка е понякога означавана като „течно злато“ или „дърво на боговете“.

Ароматната композиция на парфюмната вода Montale Aoud Cuir d’Arabie се изгражда от акордите на тютюн, кожа, бреза и дърво „oud”, което получава възможност напълно да прояви своя невероятен характер, съчетаващ сила и мекота. Комбинацията на тютюн, сухи кожени тонове и димни нотки на изгоряла дървесина създава остро и силно отваряне. Цялостният аромат постепенно омеква, но остава достатъчно интензивен, сух и изразителен. Пикантният богат аромат на Aoud Cuir d’Arabie със силни животински чувствени нюанси е съвършен избор за любителите на изразителни аромати на кожа.

Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Пиер Монтел е сътворил невероятно привлекателен парфюм, в който особено майсторското използване на акорда на кожата, предизвиква внимание. Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Aoud Cuir d’Arabie е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат.

Montale Aoud Cuir d’Arabie е подходяща за носене през цялата година, през деня и вечер. Тази парфюмна вода завинаги ще привлече мъжете със силна индивидуалност, любителите на изразителни аромати на кожа, които подчертават техния характер и им помагат да привлекат вниманието на обкръжаващите към себе си. Трябва да се опита от всеки, който цени истинското качество.

Освен с привлекателните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат също със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Aoud Cuir d’Arabie е подчертана от атрактивен тъмен метален цвят, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

Montale Aoud Cuir d’Arabie – аромат на кожа, тютюн, бреза и дърво „oud” в изразителна композиция, изпълнена с характер.

Състав

композиция
агарово дърво, бреза, кожа, тютюн
Вид аромат
Кожени

За марката Montale

                                                             Парфюми "Montale"

"Montale"- парфюм роден от любовта към вълшебните аромати и историята на Ориента. "Montale" е френска марка парфюми, специфична по-специално с  любовта си към Ориента, арабската култура и тяхната магическа история. Парфюми "Montale" представят на западния свят спиращи дъха ориенталски аромати. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на своя основател - Пиер Монтел, а всички аромати на тази оригинална марка са чудотворна хармония и любовен еликсир, принасящи щастие.

Марката "Montale" е създадена през 2003 г. в Париж, от Пиер Монтeл- един много загадъчен дизайнер, който прекарва известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрация, крале и кралици. Когато се завръща в Париж, той започва да създава оригинални парфюми за западния пазар, вдъхновени от опита му на изток. За своите благоуханни произведения, Пиер избира  естествените материали от най-високо качество във високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат.

За своите дамски, мъжки и унисекс парфюми, Пиер Монтел използва като основни компоненти типични арабски есенции, и особенно ценна дървесина. В тях откриваме кедър, сандалово или орлово дърво, познати като "oud", "agarwood", "aoud" (от арабски) "oudh". Особено важна роля в творбите на Пиер Монтел играе дървесината на т.нар. дърво- аквилер. Марката "Montale" въвежда на пазара първият аромат от серията, посветена на тази невероятна суровина със смолист аромат.Най-скъпото дърво на света в продължение на векове, изполавано за производството на тамян и за създаване (особено на арабски) парфюми. Орловото дърво е истинска кралска съставка по целия свят и по-специално на Изток, където е познат с ефекта си на силен афродизиак. Неслучайно, това дърво е наричано още "течно злато" или "дървото на боговете".

Първият парфюм на "Montale" бързо печели голяма популярност и положителни отзиви, не само от страна на потребителите, но и от професионалисти, и критици. Колекцията парфюми на марката е обширна ( на Пиер се приписват около сто аромата) и много сложна. От тъмните, емоционално заредени коктейли, през богати на вкус сладки нектари и аромати наподобяващи мириса на кожа, чак до оптимистични,кипящи от живот творения. Парфюми "Montale" предлагат възможността да се впуснете в една сложна траектория, където от всеки ъгъл можете да очаквате ново откритие и приключения. Всички от тях са разбира се с най-високо качество, но не само заради това са толкова популярни сред много видни личности и знаменитости.

Също толкова уникални, колкото самите аромати "Montale" , са и техните опаковки. Дизайнерската страница вдъхновява с обикновена, чиста елегантност и уникалност на флаконите и също така доставя своя практически аспект. Изработени са от алуминий, което осигурява перфектна защита и гарантира висока издръжливост. Материалът, от който са произведени флаконите ги прави и идеални за пътуване.

Изберете своя еликсир на любовта или магическо щастие, от колекцията парфюми на "Montale", с които си позволявате да бъдете омагьосани от магията и историята на Ориента.                        

 

 

Menu