Montale Aoud Ambre парфюмна вода унисекс

1×
Montale Aoud Ambre парфюмна вода унисекс
Montale Aoud Ambre парфюмна вода унисекс
100 мл.

Код: MNT1486 | Този продукт не е в наличност

Описание Montale Aoud Ambre
Състав

Montale Aoud Ambre е ориенталски изтънчен и много чувствен аромат за жени и мъже с изразителни акорди на ценното дърво „oud”. Принадлежи към първата серия френски парфюми, посветени на това ценно дърво, суровина със смолист аромат. Серия, която представи на света марката Montale, специфична предимно с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Парфюмната вода Aoud Ambre, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем.

Парфюмната вода Aoud Ambre разиграва ароматната тема на дървото„oud”, известно с многото си имена. Дървото аквилария, наричано орлово дърво, агарово дърво, „aoud” или (на арабски) „oudh”, е пленителна суровина със смолист аромат, най-скъпото дърво на света, което в продължение на векове се използва за производство на тамян и (особено на арабски) парфюми. Тази наистина кралска съставка, означавана понякога като „течно злато“ или „дърво на боговете“, е оригинално допълнена в композицията Montale Aoud Ambre от смолисти и цветни акорди.

Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Пиер Монтел е сътворил парфюм, който майсторски комбинира аромата на дървото „oud” с тоновете на смайващия източен кехлибар, прекрасния жизнен лабданум и чувствената роза. Композицията Aoud Ambre се отваря с древния аромат на дървото „oud”, за да се развият в последствие всичките тонове и аромати, характеризиращи се с чувственост пар екселанс.

Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Aoud Ambre е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат. Благодарение на своята грееща способност Aoud Ambre е подходяща за по-хладните месеци на годината, и то за дневно и вечерно ползване. Завинаги ще привлече жените и мъжете, които обичат силно чувствени парфюми и комбинацията на дървото „oud” и смолистите тонове в оригинална концепция. Aoud Ambre трябва да се опита от всички, които ценят истинското качество и желаят да бъдат пленени от магията на историята на Ориента.

Освен с привлекателните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат също със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Aoud Ambre е подчертана от матово метално златистия цвят, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

Montale Aoud Ambre – ориенталска ода за чувствеността.

Състав

композиция
лабданум, агарово дърво, роза, кехлибар
Вид аромат
Ориенталски

За марката Montale

Френските нишови парфюми Montale са специфични с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на твореца и основателя на марката Pierre Montale (Пиер Монтел). Всички аромати на тази оригинална марка са буквално еликсир на щастието.

Марката Montale е създадена в Париж през 2003 година от Pierre Montale, един много загадъчен дизайнер, който прекара известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрацията, крале и кралици. След своето завръщане в Париж той започва да твори оригинални аромати.

За своите ароматни произведения той винаги избира естествени материали от най-високо качество, особено редки дървета. Често в тях можем да открием орловото дърво, известно на арабски като оуд. Често то е означавано като „течно злато“

Парфюмите Montale бързо придобиват голяма популярност и позитивните отзиви не само от страна на клиентите, но и сред критиците на парфюми. Парфюмите Montale ви предлагат възможност да тръгнете по път, по който зад всеки ъгъл чакат следващо ново откритие и приключение.

Оценка Montale Aoud Ambre1