Mondial Brush козметичен комплект I. за мъже

Mondial Brush козметичен комплект I. за мъже
Mondial Brush козметичен комплект I. за мъже
козметичен комплект I. за мъже

Код: MDI02351 | Този продукт не е в наличност

гребен + четка за брада

Подарък за вас
Купете поне три козметични продукта и вземете 10% отстъпка от цената им. Отстъпката ще бъде отчетена автоматично в кошницата. Намалението не важи за продукти в намаление или на промоция.

Описание на продукта Mondial Brush
Характеристика

Комплектът съдържа:

  • гребен
  • четка за брада

Характеристика

Тип комплекти
малка опаковка

За марката Mondial

Превърнете рутинното бръснене в моменти на истинско удоволствие с марката Mondial! Тази водеща италианска компания ви предлага професионално бръснене, което ще оцени всеки мъж. Продуктите Mondial съчетават италианските традиции и модерния стил и се ползват от водещите световни фризьори.

 

Марката Mondial възниква през 1908 година във Флоренция, която е люлка на изкуството и културата на Ренесанса, но и място, където се зараждат традиционните занаяти. Тук, в една малка работилница, постепенно се създават ръчно изработени четки за бръснене и самобръсначки, чието качество бързо става известно и на външния пазар.

 

Днес принадлежностите за бръснене Mondial са достъпни по цял свят. Продуктите Mondial се произвеждат с италианска страст и очароват с качественото занаятчийско обработване до последния детайл. Асортиментът на марката Mondial включва кремове и сапуни за бръснене, самобръсначки, четки за бръснене и афтършейвове.

Оценка Mondial Brush