Miu Miu Twist тоалетна вода за жени

Miu Miu Twist тоалетна вода за жени
Miu Miu Twist тоалетна вода за жени
100 мл.
200,00лв.

Код: MIU00218 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
вторник 2.03.2021 г.
Лично получаване
вторник 2.03.2021 г.

Информация за парфюма Miu Miu Twist
Състав

Камера, снима... на сцената се появява дамската тоалетна вода Miu Miu Twist! Веселият и свеж цветен аромат ще омотае главата на всяка модерна и енергична млада жена. Срещата на класически и нови, изцяло неочаквани съставки ще ви омагьоса.

  • свежа интерпретация на парфюмната вода Miu Miu Twist
  • идеална за вечер, но и за през деня
  • представена в навечерието на 2020 г.

Съставки на аромата:
Игривостта на аромата е очевидна още от първите моменти, когато ще усетите типичната свежест на мандарина и цвят на ябълка. След известно време тази закачливост ще стане по-чувствена и ще омае сетивата ви с уханието на розова амбра. Ароматът ще отзвучи с дървесни нотки, сред които безпогрешно ще разпознаете кедъра.

История на аромата:
В прекрасната реклама на аромата виждаме момичето на Miu Miu – филмова звезда, която е зад кулисите и се подготвя да излезе на сцената. Ароматът Miu Miu Twist крие в себе си именно непредвидимия дух на тази красива, млада актриса.

Прозрачното стъкло на красиво изработения флакон пуска погледа до светложълтото си съдържание. Бутилчицата е поставена стабилно на красива стъклена поставка, а красивата светлорозова капачка ляга върху нежна бяла якичка. Заедно те създават още един скъпоценен камък сред ароматите на Miu Miu.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
ябълков цвят, мандарина
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
кехлибар
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
кедър
Вид аромат
Плодови, Цветни

За марката Miu Miu

Креативната модерна марка Miu Miu е изпълнена с противоположности, тя балансира между непринуденото и провокирането. Отразява днешната жена, примамлива, неприемаща конвенционалните норми и желаеща да прави всичко по своему.

Марката е кръстена на внучката на основателя на модната къща Prada. Италианската дизайнерка Miuccia Prada умишлено се отклонява от традиционната естетиката на родната марка и с името Miu Miu създава пространство за собствена творческа изява. По времето, когато Prada изповядва моден минимализъм, Miu Miu предлага противоположност – чувствена и неукротима концепция в модата.

През 2015 година на пазара се появява първият парфюм Miu Miu. Неговият изключителен цветен аромат и нетрадиционен дизайн на флакона бързо печелят сърцата на много жени и ароматите Miu Miu стават ухаеща концепция в света на парфюмерията.

Оценка Miu Miu Twist