Miller Harris L`Air de Rien

парфюмна вода тестер за жени 100 мл.

Miller Harris L`Air de Rien парфюмна вода тестер за жени 100 мл.
Miller Harris L`Air de Rien парфюмна вода тестер за жени 100 мл.
Miller Harris L`Air de Rien парфюмна вода тестер за жени 100 мл.
парфюмна вода тестер за жени 100 мл.

Код: MIL0710 | Този продукт не е в наличност

Проследяване на наличността на стока

С удоволствие ще ви информираме по e-mail, след като продуктът бъде в наличност. Разбира се, зависи само от вас, дали ще приемете това предложение.

Информация за парфюма Miller Harris L`Air de Rien

Парфюмната вода Miller Harris L`Air de Rien ви обгръща в своя елегантен воал и става неизменна част от вашата личност.

  • ориенталски аромат
  • дървесен аромат
  • за индивидуалистична жена
  • за целодневно носене

Състав

база
ванилия, кехлибар, мускус
глава
нероли
сърце
мъх, пачули
Вид аромат
Дървесни, Ориенталски

За марката Miller Harris

Копнеете по действително уникални аромати? Подарете си парфюм от марката Miller Harris, която е прословута със своята оригиналност и безвремие! От предложенията парфюми на Miller Harris можете да избирате аромати според годишните сезони, вашите възможности и настроение! Парфюми Miller Harris са в състояние мигновено да доставят на вашия стил индивидуалност, оригиналност и жизненост!

Създателка на марката Miller Harris е французойката Лин Харис, която е следвала специалност парфюмерийство в една от най-престижните школи в Париж. Тя основава парфюмерийна къща Miller Harris през 2000 г. При проектирането на своите парфюми, Лин Харис се опитва да разшири границите и да създаде иновативен аромат, който е неподвластен на времето. Парфюми Miller Harris са способни да вдъхнат живот на сивото ежедневие. Ароматите съдържат най-различни съставки като например ирис от Флоренция, френски виолетови листа, жасмин от Египет или тунизийски портокалов цвят. Всички съставки са от най-високо качество, а благодарение на тяхното нестандартно комбиниране, можете да помиришите наистина уникален аромат. На парфюми Miller Harris не липсва нито същото количество любима парижка елегантност, нито модерен стил, вдъхновен от актуалните модни трендове. Изберете някой от парфюмите Miller Harris и подчертайте своя отличителен чар.

Menu