Milk Shake Color Specifics продукт за премахване на петна след боядисване на коса

Milk Shake Color Specifics продукт за премахване на петна след боядисване на коса
Milk Shake Color Specifics продукт за премахване на петна след боядисване на коса
250 мл.

Код: MLK0061 | Този продукт не е в наличност

Само за професионална употреба

Описание на продукта Milk Shake Color Specifics
Характеристика

Продуктът за премахване на боя Milk Shake Color Specifics нежно, но ефикасно почиства скалпа и кожата от попадналата върху тях боя за коса.

Характеристики:

  • лесно премахва остатъците от боя по кожата
  • щадящ към кожата и скалпа
  • лесна употреба

Начин на употреба:
Нанесете върху памучен тампон и нежно обработете засегнатите места по кожата.

Характеристика

Активни вещества
алое вера

За марката Milk Shake

Здрава и красива коса, благодарение на която ще блеснете при всеки повод. Използвайте силата на природата, скрита в козметиката за коса Milk Shake. Тя ще ви предостави грижа на професионално ниво, ще удовлетвори и най-високите изисквания и перфектно ще поглези косата ви.

Козметиката Milk Shake е част от динамичната италианска марка z.one concept, основана преди вече повече от 20 години. Вдъхновеният от природата състав на продуктите Milk Shake черпи сили от млечните протеини и плодовите екстракти, които хидратират косата, възстановяват я и я укрепват. Всички продукти са разработени така, че стъпка по стъпка да ви доведат към блестяща и здравa коса и да подчертаят естествената ѝ красота.

Освен класическите продукти, като шампоани, балсами или стилизиращи продукти, Milk Shake предлага също масло, подхранващо в дълбочина, грижа с арганово масло или активна маска с йогурт. Ако се чудите какво да изпробвате първо, изберете например топ продуктите – подхранващата защитна пяна Milk Shake Whipped Cream заедно с шампоана и балсама за често миене на коса със сигурност няма да ви разочароват.

Оценка Milk Shake Color Specifics