Milk Shake Color Care

козметичен пакет IV.

Milk Shake Color Care козметичен пакет  IV.
Milk Shake Color Care козметичен пакет  IV.
козметичен пакет IV.

Код: MLK01808 | Този продукт не е в наличност

Комплектът съдържа: Moisturising Protective Shampoo For Colored Hair 300 ml + Nourishing Conditioner For Colored Hair 300 ml + Milky Bear 1 pc

Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Парфюмен разпръсквач като подарък към поръчка над 90 лв. Изберете своя цвят в кошницата.
Milk Shake Color Care
козметичен пакет IV.

Характеристика

Ефект
Защита на цветовете, Хидратация
Тип комплекти
козметичен пакет
Тип на косата
боядисана коса

За марката Milk Shake

Професионалната козметика за коса Milk Shake използва силата на природата при постигането на уникален външен вид на косата! Продуктите Milk Shake съдържат уникална комбинация от млечни протеини и плодови екстракти, за да худратират и регенерират и да й придадат нова сила.
Марката Milk Shake включва шампоани, балсами, интензивни терапии и стилизиращи продукти, които ще се превърнат в любимите ви помощници! Уникалната продуктова линия на Milk Shake е стартирана от динамичната италианска марка z.one concept, създадена от професионалния коафьор Ивано Панцери.
Козметичните продукти за коса z.one concept се разработват в собствени лаборатории, които работят в тясно сътрудничество с водещи технически университети в Италия и САЩ. Козметика за коса z.one concept е хит не само в Италия, но и в много други страни по света. Всички продукти са екологични и щадящи околната среда.