Mexx Woman подаръчен комплект за жени

Mexx Woman подаръчен комплект за жени
Mexx Woman подаръчен комплект за жени

Код: MEX00874 | Този продукт не е в наличност

тоалетна вода за жени 20 мл. + крем за тяло за жени 50 мл.

Описание Mexx Woman
Състав

Зарадвайте себе си или близките си с перфектната ароматизираща система Mexx Woman. Ароматният подарък винаги носи радост.

Характеристики:

  • изключително подходящ за подарък
  • ще зарадва всяка жена
  • идеален за пътуване
  • цитрусови аромати
  • за обичайно носене, но и за специални поводи

Комплектът съдържа:

  • тоалетна вода за жени 20 мл.
  • крем за тяло за жени 50 мл.

Състав

Консистенция
крем
Вид аромат
Цитрусови
Тип комплекти
подаръчен комплект

За марката Mexx

Парфюми Mexx | Раждането на тази марка е заслуга на успешния дизайнер Ратан Чадха, който през 1970 г. започва да продава в Холандия своя собствена модна колекция. Сегашното си име получава шестнадесет години по-късно, когато се сливат две независими до тогава марки Moustache (за мъже -М) и Emmanuelle (за жени - Е), при което „XX“ символизира две целувки. Днес продуктите Mexx се предлагат в повече от 55 страни по света.
Mexx черпи вдъхновение от суматохата на мегаполиса, който никога не спи. Освен модни облекла и качествена козметика, марката предлага на пазара диоптрични и слънчеви очила и други аксесоари. Ароматите, при създаването на които Mexx сътрудничи с успешните парфюмеристите като Беноа Лапуза и Натали Лорсон, са много свежи, живи и излъчват младежка енергия.
Философията на фирмата е заложена на следните седем ценности: интелигентност, ентусиазъм, енергия, честност, автентичност, позитивност и разнообразие. Интересно е, че Mexx отдава голямо значение на опазването на околната среда и се интересува от хуманното отношение към животните - неотдавна временно прекъсва изкупуването на ангорска вълна като реакция на драстичните видеозаписи от някои заешки ферми.
Освен парфюми Mexx предлага душ гелове, тоалетни млека, лосиони за след бръснене и подобни. Основната целева група на Mexx са хора в по-ранна възраст, което се отразява и върху опаковките на посочените продукти. Ако се считате за оптимист със свободен дух и желаете още повече да изразите своята индивидуалност, Mexx е точно за вас.
Марката Mexx със сигурност ще привлече спортни натури, желаещи да изживеят живота си напълно и умеещи да се забавляват, нетърсещи лукс, а модерни аромати на разумна цена.

Оценка Mexx Woman