Mexx Pure for Man

Дезодорант с пулверизатор за мъже 75 мл.

Mexx Pure for Man Дезодорант с пулверизатор за мъже 75 мл.
Mexx Pure for Man Дезодорант с пулверизатор за мъже 75 мл.
Mexx Pure for Man Дезодорант с пулверизатор за мъже 75 мл.
Mexx Pure for Man Дезодорант с пулверизатор за мъже 75 мл.
Mexx Pure for Man Дезодорант с пулверизатор за мъже 75 мл.
Mexx Pure for Man Дезодорант с пулверизатор за мъже 75 мл.
Дезодорант с пулверизатор за мъже 75 мл.

Код: MEX0092 | Този продукт не е в наличност

Проследяване на наличността на стока

С удоволствие ще ви информираме по e-mail, след като продуктът бъде в наличност. Разбира се, зависи само от вас, дали ще приемете това предложение.

Информация за парфюма Mexx Pure for Man

Mexx Pure for Man е освежаващ, леко дървесен мъжки аромат, който бе лансиран през 2012 г.  Парфюмът Pure for Man е специално създаден за всички модерни мъже, които са себе си, имат естествен чар и на първо място за тях е семейството и приятелите.

Смайващият увод на аромата Mexx Pure for Man е създаден от пленителен кардамон и вълнуващ аромат на пипер. В сърцевината се намират свежи акорди на пресни деликатни домати и уникални морски нотки. Тази динамична композиция на аромата е допълнена с копринени есенции на чист мъх и нотки на мистериозна дървесина. Ексклузивният мъжки парфюм от целосветовно популярната марка Mexx е предназначен за през деня. 


Насладете се на необичайното усещане за свежест! С мъжкия аромат Mexx Pure for Man ще се чувствате отлично през целия ден! Парфюмът Pure for Man ще ви допълни отлично във всяка една ситуация. Лицето на този уникален аромат е световно известният музикант James Blunt.

Състав

база
дърво, мъх
глава
кардамон, пипер
сърце
водни нотки, домати

За марката Mexx

Парфюми Mexx | Раждането на тази марка е заслуга на успешния дизайнер Ратан Чадха, който през 1970 г. започва да продава в Холандия своя собствена модна колекция. Сегашното си име получава шестнадесет години по-късно, когато се сливат две независими до тогава марки Moustache (за мъже -М) и Emmanuelle (за жени - Е), при което „XX“ символизира две целувки. Днес продуктите Mexx се предлагат в повече от 55 страни по света.
Mexx черпи вдъхновение от суматохата на мегаполиса, който никога не спи. Освен модни облекла и качествена козметика, марката предлага на пазара диоптрични и слънчеви очила и други аксесоари. Ароматите, при създаването на които Mexx сътрудничи с успешните парфюмеристите като Беноа Лапуза и Натали Лорсон, са много свежи, живи и излъчват младежка енергия.
Философията на фирмата е заложена на следните седем ценности: интелигентност, ентусиазъм, енергия, честност, автентичност, позитивност и разнообразие. Интересно е, че Mexx отдава голямо значение на опазването на околната среда и се интересува от хуманното отношение към животните - неотдавна временно прекъсва изкупуването на ангорска вълна като реакция на драстичните видеозаписи от някои заешки ферми.
Освен парфюми Mexx предлага душ гелове, тоалетни млека, лосиони за след бръснене и подобни. Основната целева група на Mexx са хора в по-ранна възраст, което се отразява и върху опаковките на посочените продукти. Ако се считате за оптимист със свободен дух и желаете още повече да изразите своята индивидуалност, Mexx е точно за вас.
Марката Mexx със сигурност ще привлече спортни натури, желаещи да изживеят живота си напълно и умеещи да се забавляват, нетърсещи лукс, а модерни аромати на разумна цена.

Menu