Maybelline Nudes Of New York палитра сенки за очи

1×
Maybelline Nudes Of New York палитра сенки за очи
Maybelline Nudes Of New York палитра сенки за очи

Код: MAY07324 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
Купете поне три козметични продукта и вземете 10% отстъпка от цената им. Отстъпката ще бъде отчетена автоматично в кошницата. Намалението не важи за продукти в намаление или на промоция.

Описание на продукта Maybelline Nudes Of New York
Характеристика

Палитрата за грим за очи Maybelline Nudes Of New York ви предоставя възможности за създаване на най-невероятните варианти на очния грим.

Характеристики:

  • добре комбиниращи се цветове
  • създава естествен грим на очите
  • за дневен и вечерен грим
  • сити пигменти

Начин на употреба:
Нанесете сенките на клепачите на очите с четка, пенен апликатор или възглавничките на пръстите.

Характеристика

Цвят
кафяв, оранжев, безцветен
Ефект
матов, с блестящи частици

За марката Maybelline

p>Козметика Maybelline | Компанията "Мейбълин" е основана през 1915 година от Т.Л. Уилямс. Сестра му Мейбъл дава идеята да произвеждат лесен за употреба продукт за потъмняване на мигли, направен от вазелин и натрошени на прах въглища. Така в лабораторията си младият химик стартира семейния бизнес с първата модерна козметика за очи за ежедневна употреба – спиралата за мигли. Продуктът се превръща в голям хит, а компанията до ден днешен носи името на сестрата на Уилямс – Мейбъл. "Мейбълин" започва да произвежда продукти за лице, устни и нокти. През 1991 година става популярно мотото на компанията: „Може би тя е родена с такива мигли, но по-вероятно е да използва "Мейбълин". През 1996 година "Мейбълин" е придобита от "Л'ореал".

Оценка Maybelline Nudes Of New York1