MaybellineNudes Of New York палитра сенки за очи

2×
Maybelline Nudes Of New York палитра сенки за очи
Maybelline Nudes Of New York палитра сенки за очи

Този продукт не е в наличност | Код: MAY07324
Подарък за вас
С покупка на марките L’Oréal Paris, Maybelline, NYX Professional Makeup, Mixa, essie или Garnier над 60 лв можете да изберете страхотна коледна кутия от кошницата безплатно.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас

Палитрата за грим за очи Maybelline Nudes Of New York ви предоставя възможности за създаване на най-невероятните варианти на очния грим.

Характеристики:

  • добре комбиниращи се цветове
  • създава естествен грим на очите
  • за дневен и вечерен грим
  • сити пигменти

Начин на употреба:
Нанесете сенките на клепачите на очите с четка, пенен апликатор или възглавничките на пръстите.

Характеристика

Цвят
кафяв, оранжев, безцветен
Ефект
матов, с блестящи частици

Козметика Maybelline | Компанията "Мейбълин" е основана през 1915 година от Т.Л. Уилямс. Сестра му Мейбъл дава идеята да произвеждат лесен за употреба продукт за потъмняване на мигли, направен от вазелин и натрошени на прах въглища. Така в лабораторията си младият химик стартира семейния бизнес с първата модерна козметика за очи за ежедневна употреба – спиралата за мигли. Продуктът се превръща в голям хит, а компанията до ден днешен носи името на сестрата на Уилямс – Мейбъл. "Мейбълин" започва да произвежда продукти за лице, устни и нокти. През 1991 година става популярно мотото на компанията: „Може би тя е родена с такива мигли, но по-вероятно е да използва "Мейбълин". През 1996 година "Мейбълин" е придобита от "Л'ореал".