Max Factor Miracle Contour Duo кремообразен бронзант и озарител

1×
Max Factor Miracle Contour Duo кремообразен бронзант и озарител
Max Factor Miracle Contour Duo кремообразен бронзант и озарител
цвят Light/ Medium 8 гр.
20,59лв.

Код: MXF02329 | в наличност повече от 1 бр.
1
СПИДИ
още утре петък 18.06.2021 г.
Лично получаване
още утре петък 18.06.2021 г.

Описание Max Factor Miracle Contour Duo
Характеристика

Търсите бронзант и хайлайтър? Палитрата за оформяне на контури Max Factor Miracle Contour Duo съчетава двата продукта в един. Тя оформя контурите на лицето, с което подчертава естествената му красота и същевременно го озарява приятно. Кадифено нежната текстура лесно се нанася и оставя лицето естествено красиво.

Характеристики:

  • комбинира 2 нюанса за постигане на желания ефект
  • тъмният цвят подчертава контурите на лицето
  • светлият цвят озарява лицето по естествен начин
  • кремообразната текстура лесно се втрива

Начин за нанасяне:
Нанесете по-тъмните оттенъци във вдлъбнатините на лицето, а озарителя в зоните, които искате да подчертаете. Внимателно разнесете.

Характеристика

Цвят
кафяв, безцветен
Ефект
озаряващ

За марката Max Factor

Козметиката Max Factor принадлежи към най-блестящите – постоянно водещи на пазара, продукти за грим. Историята на марката датира от началото на 20-и век и рекламното послание „грим за гримьори на филмовите звезди“ препраща към златната ера на Холивуд и историята на развитието на марката. Тогава на сребърния екран се появява само едно име, свързано с грима.

Макс Фактор е гримьор визионер от полски произход, който през 1914 година се премества в Лос Анджелис, за да е близо до започващата да се развива филмова индустрия. Тук основава магазин за грим и актьорите не след дълго започват да се обръщат за съвет как да изглеждат най-добре на екрана. Гримьорите с нетърпение очакват новите продукти. Макс Фактор вярва, че магията на грима трябва да е достъпна за всички жени и за първи път в историята гримът става достъпен за широката общественост.

Повече от 100-годишното съществуване на марката вече е донесло редица емблематични продукти. От самото начало това е Max Factor грим за киното или златен прах за косата. През последните години марката е известна предимно със спиралата Max Factor 2000 Calorie и дълготрайното Max Factor червило Lipfinity.

Оценка Max Factor Miracle Contour Duo1