Max Factor Masterpiece прецизна течна очна линия

Max Factor Masterpiece прецизна течна очна линия
Max Factor Masterpiece прецизна течна очна линия
цвят 40 Turquoise
13,80лв.

Код: MXF02324 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
четвъртък 4.03.2021 г.
Лично получаване
четвъртък 4.03.2021 г.

Описание на продукта Max Factor Masterpiece
Характеристика

Перфектно поставената очна линия може да е истинско произведение на изкуството. С прецизната течна очна линия Max Factor Masterpiece ще ви помогне да създадете шедьовър от раз. Тънкият връх се адаптира перфектно към всяко око. Не се страхувайте да експериментирате и опитайте смелия син нюанс.

Характеристики:

  • тънък връх, който очертава прецизна и равномерна линия
  • нетрадиционният син нюанс подчертава цвета на очите
  • лесно приложение

Начин за нанасяне:
С фино издърпване очертайте линия на клепача. Оставете да изсъхне. След използване затваряйте очната линия.

Характеристика

Цвят
син
Консистенция
флуид

За марката Max Factor

Козметиката Max Factor принадлежи към най-блестящите – постоянно водещи на пазара, продукти за грим. Историята на марката датира от началото на 20-и век и рекламното послание „грим за гримьори на филмовите звезди“ препраща към златната ера на Холивуд и историята на развитието на марката. Тогава на сребърния екран се появява само едно име, свързано с грима.

Макс Фактор е гримьор визионер от руски произход, който през 1914 година се премества в Лос Анджелис, за да е близо до започващата да се развива филмова индустрия. Тук основава магазин за грим и актьорите не след дълго започват да се обръщат за съвет как да изглеждат най-добре на екрана. Гримьорите с нетърпение очакват новите продукти. Макс Фактор вярва, че магията на грима трябва да е достъпна за всички жени и за първи път в историята гримът става достъпен за широката общественост.

Повече от 100-годишното съществуване на марката вече е донесло редица емблематични продукти. От самото начало това е Max Factor грим за киното или златен прах за косата. През последните години марката е известна предимно със спиралата Max Factor 2000 Calorie и дълготрайното Max Factor червило Lipfinity.

Оценка Max Factor Masterpiece