Max Factor Loose Powder насипна пудра

Max Factor Loose Powder насипна пудра
Max Factor Loose Powder насипна пудра
цвят Translucent 15 гр.

Код: MXF1772 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
15% отстъпка на категорията козметика! Въведете кода 15notino в кошницата. Намалението не важи за продукти промоция или разпродажба.

Описание Max Factor Loose Powder
Характеристика

Удължете трайността на своя фон дьо тен с няколко часа. Прахообразната пудра Max Factor Loose Powder перфектно матира кожата, придава ѝ кадифен нюанс и абсорбира излишната мазнина. Ултра нежната текстура естествено се слива с кожата и фиксира фон дьо тена. И можете да забравите за лъщящата кожа!

Характеристики:

  • ултра фината текстура се слива с кожата и създава естествен ефект
  • матира кожата и ѝ придава кадифен вид
  • фиксира грима за няколко часа
  • не натоварва кожата

Начин за нанасяне:
Нанесете върху лицето с помощта на голяма четка или апликатор от пяна. Нанесете върху цялото лице за кадифен ефект и фиксиране на фон дьо тена или само на места, клонящи към прекалено лъщене като носа, челото или брадата.

Характеристика

Цветове фон дьо тени
medium

За марката Max Factor

Козметиката Max Factor принадлежи към най-блестящите – постоянно водещи на пазара, продукти за грим. Историята на марката датира от началото на 20-и век и рекламното послание „грим за гримьори на филмовите звезди“ препраща към златната ера на Холивуд и историята на развитието на марката. Тогава на сребърния екран се появява само едно име, свързано с грима.

Макс Фактор е гримьор визионер от полски произход, който през 1914 година се премества в Лос Анджелис, за да е близо до започващата да се развива филмова индустрия. Тук основава магазин за грим и актьорите не след дълго започват да се обръщат за съвет как да изглеждат най-добре на екрана. Гримьорите с нетърпение очакват новите продукти. Макс Фактор вярва, че магията на грима трябва да е достъпна за всички жени и за първи път в историята гримът става достъпен за широката общественост.

Повече от 100-годишното съществуване на марката вече е донесло редица емблематични продукти. От самото начало това е Max Factor грим за киното или златен прах за косата. През последните години марката е известна предимно със спиралата Max Factor 2000 Calorie и дълготрайното Max Factor червило Lipfinity.

Оценка Max Factor Loose Powder