Max FactorColour Corrector коректор против несъвършенства на кожата

Max Factor Colour Corrector коректор  против несъвършенства на кожата
Max Factor Colour Corrector коректор  против несъвършенства на кожата
цвят 02 Highlighter 3.3 гр.

Код: MXF1515 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
Можете да изберете плажна чанта или стъклена бутилка за вода безплатно от кошницата, при направена поръчка над 90 лв.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас

Описание Max Factor Colour Corrector
Характеристика

За несъвършенствата по кожата ще знаете само вие. Трябва само леко да ги маскирате и кожата ви ще изглежда красива, с равен тен. Коректорът против несъвършенства на кожата Max Factor Colour Corrector ще ви позволи да неутрализирате пъпките, пигментните петна, зачервяванията, торбичките под очите и неравномерния тон на кожата, с което ще й придаде здравословен вид.

Характеристики:

  • нюансът на коректора неутрализира неравномерния тон на кожата
  • формата на четката позволява прецизна локална апликация
  • кремообразната текстура лесно се разтрива
  • оставя кожата освежена и с равен тен

Начин на нанасяне:
Нанесете коректора директно или с малка четчица върху точното място, където е необходимо да изравните тона или да покриете несъвършенство, и втрийте, докато се слее с кожата.

Характеристика

Консистенция
твърд
Тип кожа на лицето
за всеки тип кожа
Според покривността
Средна
Ефект
коригиращ

За марката Max Factor

Козметиката Max Factor принадлежи към най-блестящите – постоянно водещи на пазара, продукти за грим. Историята на марката датира от началото на 20-и век и рекламното послание „грим за гримьори на филмовите звезди“ препраща към златната ера на Холивуд и историята на развитието на марката. Тогава на сребърния екран се появява само едно име, свързано с грима.

Макс Фактор е гримьор визионер от полски произход, който през 1914 година се премества в Лос Анджелис, за да е близо до започващата да се развива филмова индустрия. Тук основава магазин за грим и актьорите не след дълго започват да се обръщат за съвет как да изглеждат най-добре на екрана. Гримьорите с нетърпение очакват новите продукти. Макс Фактор вярва, че магията на грима трябва да е достъпна за всички жени и за първи път в историята гримът става достъпен за широката общественост.

Повече от 100-годишното съществуване на марката вече е донесло редица емблематични продукти. От самото начало това е Max Factor грим за киното или златен прах за косата. През последните години марката е известна предимно със спиралата Max Factor 2000 Calorie и дълготрайното Max Factor червило Lipfinity.

Оценка Max Factor Colour Corrector