Max Factor Brow Highlighter озаряващ молив под вежди

Max Factor Brow Highlighter озаряващ молив под вежди
Max Factor Brow Highlighter озаряващ молив под вежди
4 гр.
7,55лв.

Код: MXF02220 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
Подарък за вас
Насладете се на 15% отстъпка на продукти за сиьен грим. Въведете кода glowy15 в кошницата. Отстъпката не важи за вече намалени продукти и при разпродажба.
СПИДИ
още утре понеделник 14.06.2021 г.
Лично получаване
още утре понеделник 14.06.2021 г.

Описание Max Factor Brow Highlighter
Характеристика

Озаряващият молив за зоната под веждите Max Factor Brow Highlighter мигновено освежава грима ви и подчертава формата на веждите ви.

Характеристики:

  • оформя и озарява веждите в една стъпка
  • осигурява безупречен и младежки вид
  • гладката кремообразна текстура позволява лесно нанасяне

Начин на нанасяне:
С леко движение нанесете молива под свода на веждите и нежно го разнесете.

Характеристика

Тип кожа на лицето
за всеки тип кожа
Ефект
озаряващ
Цветове бои за коса
розов

За марката Max Factor

Козметиката Max Factor принадлежи към най-блестящите – постоянно водещи на пазара, продукти за грим. Историята на марката датира от началото на 20-и век и рекламното послание „грим за гримьори на филмовите звезди“ препраща към златната ера на Холивуд и историята на развитието на марката. Тогава на сребърния екран се появява само едно име, свързано с грима.

Макс Фактор е гримьор визионер от полски произход, който през 1914 година се премества в Лос Анджелис, за да е близо до започващата да се развива филмова индустрия. Тук основава магазин за грим и актьорите не след дълго започват да се обръщат за съвет как да изглеждат най-добре на екрана. Гримьорите с нетърпение очакват новите продукти. Макс Фактор вярва, че магията на грима трябва да е достъпна за всички жени и за първи път в историята гримът става достъпен за широката общественост.

Повече от 100-годишното съществуване на марката вече е донесло редица емблематични продукти. От самото начало това е Max Factor грим за киното или златен прах за косата. През последните години марката е известна предимно със спиралата Max Factor 2000 Calorie и дълготрайното Max Factor червило Lipfinity.

Оценка Max Factor Brow Highlighter