MatrixTotal Results Unbreak My Blonde подаръчен комплект (за руса коса)

Matrix Total Results Unbreak My Blonde подаръчен комплект (за руса коса)
Matrix Total Results Unbreak My Blonde подаръчен комплект (за руса коса)
Ново
Промоции
Безплатна доставка
Препоръчителна цена на дребно
57,70лв.

Спестете 26%
подаръчен комплект (за руса коса)
42,40лв.

В наличност | Код: MTX04858

подхранващ шампоан за руса коса 300 мл. + подхранващ балсам за руса коса 300 мл. + грижа без отмиване за руса коса 150 мл.

1
Еконт
вторник 7.12.2021 г.
Лично получаване
вторник 7.12.2021 г.

Зарадвайте себе си или близките си с перфектния козметичен комплект Matrix Total Results Unbreak My Blonde. Пакет продукти за грим винаги е добър подарък.

Комплектът съдържа:

  • подхранващ шампоан за руса коса 300 мл.
  • подхранващ балсам за руса коса 300 мл.
  • грижа без отмиване за руса коса 150 мл.

Характеристики:

  • грижа за красива коса, изпълнена с живот
  • цялостна рутина за красива коса
  • за руса и изсветлена коса
  • за регенерация и подхранване на косата

Начин на употреба:
Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.

Характеристика

Тип коса
руса и изрусявана коса
Ефект
подхранване
Тип комплекти
подаръчен комплект
Тип на скалпа
всички видове скалп

Козметика Matrix | Matrix е една от най-популярните марки козметика за грижа за косата в света. През 1980 г. в Съединените щати я основали съпрузите Арни и Сидел Милър и предлагат своите продукти на собствениците на салони за красота, колористи, стилисти, гримьори и други. Днес тази висококачествена козметика е достъпна за широката общественост.
Марката Matrix предлага продукти за всички видове коса. Няма значение дали вашата коса е мазна, повредена, суха, чуплива или цъфтяща - с помощта на шампоани, балсами, подхранващи масла и други продукти Matrix, бързо ще й върнете обратно здравето и красотата. Не е нужно да се добавя, че Matrix има решение и за хората страдащи от пърхот или алопеция.
Стилизиращите продукти представляват отделна група.  Matrix предлага на пазара цяла поредица различни лакове, моделиращи пасти, втвърдяващи пяни, спрейове и други интересни продукти, които ви позволяват да създадете в домашни условия модерна и красива прическа. Просто пуснете на свобода своето въображение и творчество.
Matrix разработва своите продукти, използвайки най-новите технологии. Всеки от тях е създаден така, че и без особено обучение да постигнете възможно най-добрите резултати. На фризьорите-професионалисти Matrix предлага възможност да участват в забележителна програма за обучение. Не е чудно, че с течение на времето тя се превръща в лидер в своята област на пазара в САЩ.
Марката Matrix ще се хареса от всички, които искат да опитат любимата на холивудските знаменитости козметика за коса, обичат не само да носят оригинални прически, но и ги създават, при това на разумна цена и с високо качество.