Matrix Sync

боя за коса без амоняк

Matrix Sync боя за коса без амоняк
Matrix Sync боя за коса без амоняк
Matrix Sync боя за коса без амоняк
Код: MTX1647 | Повече от 20 бр. са в наличност

Само за професионална употреба

Този продукт е опакован от производителя без целофан.

бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
четвъртък, 24.01.2019 г.
Matrix Sync
цвят 8N (Light Neutral Blonde) 90 мл. | 11,40лв.

Информация за козметиката Matrix Sync

Описание:

Color Sync е първата безамониачна боя за коса – крем.

Благодарение на патентования комплекс с церамиди, същевременно заздравява косата, грижи се за нея и възстановява структурата ѝ.  

Изравнява порьозността, изгалжда и подсилва косата. Постигнете уеднаквен цвят пълен с блясък!

Подготовка

Използвайте подходящи ръкавици за еднократна употреба!

Да се използва единствено с препоръчаните активиращи емулсии -  9 vol. (2,7%) или 20 vol. (6%) максимум. Да не се използва с по-голямо количество водороден пероксид от  20 vol. (6%).

Спазвайте посоченото съотношение за смесване!

Ако за подготовка на сместа използвате шейкър, отворете го веднага след приключване на бъркането, грози опасност от прекомерно пенене на продукта и увреждане и разкъсване на съда. 

Смесване

Смесете една част Color Sync със същата част стандартна Color Sync активираща емулсия 2,7%.

Или смесете една част Color Sync с повишени покривни свойства със същата част Color Sync активираща емулсия 6%.

Пример: 45 мл. Color Sync 6N + 45 мл. стандартна активираща емулсия Color Sync 2,7%.

Нанасяне и изплакване

Използвайте подходящи ръкавици за еднократна употреба! Не използвайте метални предмети (фиби, гребен,...). Оставете да действа при стайна температура от 20 до 25 минути според необходимостта. След приключване на времето за престой, изплакнете обилно косата с вода.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ:

Касае се за професионални бои за коса, предназначени за използване във фризьорски салони. Преди нанасяне, извършвано при домашни условия, се посъветвайте с фризьор за подходящия нюанс и процента на активиращата емулсия. Крайният резултат зависи от вида и състоянието на косата.

За марката Matrix

Козметика Matrix | Matrix е една от най-популярните марки козметика за грижа за косата в света. През 1980 г. в Съединените щати я основали съпрузите Арни и Сидел Милър и предлагат своите продукти на собствениците на салони за красота, колористи, стилисти, гримьори и други. Днес тази висококачествена козметика е достъпна за широката общественост.
Марката Matrix предлага продукти за всички видове коса. Няма значение дали вашата коса е мазна, повредена, суха, чуплива или цъфтяща - с помощта на шампоани, балсами, подхранващи масла и други продукти Matrix, бързо ще й върнете обратно здравето и красотата. Не е нужно да се добавя, че Matrix има решение и за хората страдащи от пърхот или алопеция.
Стилизиращите продукти представляват отделна група.  Matrix предлага на пазара цяла поредица различни лакове, моделиращи пасти, втвърдяващи пяни, спрейове и други интересни продукти, които ви позволяват да създадете в домашни условия модерна и красива прическа. Просто пуснете на свобода своето въображение и творчество.
Matrix разработва своите продукти, използвайки най-новите технологии. Всеки от тях е създаден така, че и без особено обучение да постигнете възможно най-добрите резултати. На фризьорите-професионалисти Matrix предлага възможност да участват в забележителна програма за обучение. Не е чудно, че с течение на времето тя се превръща в лидер в своята област на пазара в САЩ.
Марката Matrix ще се хареса от всички, които искат да опитат любимата на холивудските знаменитости козметика за коса, обичат не само да носят оригинални прически, но и ги създават, при това на разумна цена и с високо качество.