Matrix Sync Activator активираща емулсия 2,7 % 9 vol.

Matrix Sync Activator активираща емулсия 2,7 % 9 vol.
Matrix Sync Activator активираща емулсия 2,7 % 9 vol.
1000 мл.
13,50лв.

Код: MTX1640 | В наличност

Само за професионална употреба

1
СПИДИ
още утре четвъртък 13.05.2021 г.
Лично получаване
още утре четвъртък 13.05.2021 г.

Описание Matrix Sync Activator
Характеристика

Активиращата емулсия Matrix Sync Activator е неизбежен препарат към перманентните и полу-перманентните бои за коса.

Характеристики:

  • за смесване с боя от същата продуктова линия
  • резултатът е цвят, изпълнен с блясък
  • помага за равномерното покриване на боята

Начин на употреба:
Смесете в правилно съотношение с боята за коса. Само за професионална употреба.

Характеристика

Начин На Употреба
Професионални бои за коса

За марката Matrix

Козметика Matrix | Matrix е една от най-популярните марки козметика за грижа за косата в света. През 1980 г. в Съединените щати я основали съпрузите Арни и Сидел Милър и предлагат своите продукти на собствениците на салони за красота, колористи, стилисти, гримьори и други. Днес тази висококачествена козметика е достъпна за широката общественост.
Марката Matrix предлага продукти за всички видове коса. Няма значение дали вашата коса е мазна, повредена, суха, чуплива или цъфтяща - с помощта на шампоани, балсами, подхранващи масла и други продукти Matrix, бързо ще й върнете обратно здравето и красотата. Не е нужно да се добавя, че Matrix има решение и за хората страдащи от пърхот или алопеция.
Стилизиращите продукти представляват отделна група.  Matrix предлага на пазара цяла поредица различни лакове, моделиращи пасти, втвърдяващи пяни, спрейове и други интересни продукти, които ви позволяват да създадете в домашни условия модерна и красива прическа. Просто пуснете на свобода своето въображение и творчество.
Matrix разработва своите продукти, използвайки най-новите технологии. Всеки от тях е създаден така, че и без особено обучение да постигнете възможно най-добрите резултати. На фризьорите-професионалисти Matrix предлага възможност да участват в забележителна програма за обучение. Не е чудно, че с течение на времето тя се превръща в лидер в своята област на пазара в САЩ.
Марката Matrix ще се хареса от всички, които искат да опитат любимата на холивудските знаменитости козметика за коса, обичат не само да носят оригинални прически, но и ги създават, при това на разумна цена и с високо качество.

Оценка Matrix Sync Activator