MATIS Paris Réponse Vitalité почистващ тоник без алкохол

MATIS Paris Réponse Vitalité почистващ тоник без алкохол
MATIS Paris Réponse Vitalité почистващ тоник без алкохол
200 мл.

Код: MAT0180 | Този продукт не е в наличност

Описание на продукта MATIS Paris Réponse Vitalité
Характеристика

Тонизиращият продукт MATIS Paris Réponse Vitalité ще помогне за изчистване, хармонизиране и освежаване на вашата кожа.

Характеристики:

  • предпазва кожата от вредните външни влияния
  • избавя кожата от нечистотии и мазнини
  • оставя кожата фина, свежа и сияеща
  • освежава и озарява
  • незабавно успокоява кожата

Състав:

  • без алкохол

Начин на употреба:
Нанесете върху козметичен тампон и с кръгови движения прилагайте по лицето.

Характеристика

Тип кожа на лицето
за всеки тип кожа
Активни вещества
витамин С, витамин E

За марката MATIS Paris

Козметика MATIS Paris | Историята на марката MATIS Paris започва през 1936 г., когато един инженер-химик от гръцки произход Eugene Mavromatis (Ювгин Мавроматис) - специализирал в разработването на козметични препарати - основава своя собствена лаборатория. Четиридесет години по-късно, по инициатива на семейство Камбулив, тя става част от фармацевтичната група Delalande… и през 1981 г. MATIS Paris се появява на пазара.

Днес тази ексклузивна козметика се продава успешно в седемдесет страни по света. При производството - в което се ползват първокачествени съставки - участва екип от елитни експерти, които постоянно създават нови формули. Благодарение на това MATIS Paris има дванадесет продуктови линии, предназначени предимно за грижа за кожата.

Интересно е, че кремовете за подмладяване, почистващите млека, балсамите след бръснене и други продукти на MATIS Paris първоначално са били предназначени само за професионална употреба в салоните за красота. Това съответства на тяхната относително висока цена. С течение на времето, ръководството на компанията решава да предложи част от асортимента и на широката общественост.
MATIS Paris сериозно акцентира върху комуникацията с клиентите и внимателния финален контрол на продуктите. Те са тествани под надзора на квалифицирани лекари, с което се гарантира не само високо качество, но и безопасност.

Оценка MATIS Paris Réponse Vitalité