MATIS Paris Réponse Teint флуид за лице против пигментни петна

1×
MATIS Paris Réponse Teint флуид за лице против пигментни петна
MATIS Paris Réponse Teint флуид за лице против пигментни петна
10 мл.

Код: MAT00521 | Този продукт не е в наличност

Описание MATIS Paris Réponse Teint
Характеристика

Продуктът MATIS Paris Réponse Teint предоставя на вашата кожа най-необходимата грижа.

Характеристики:

  • уеднаквява тона на кожата
  • действа срещу несъвършенства

Начин на употреба:
Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.

Характеристика

Консистенция
флуид
Тип кожа на лицето
за всеки тип кожа
Ефект
против пигментни петна, против тъмни кръгове под очите, уеднаквяване
Слънцезащита
без SPF
Кога да се нанася
дневен и нощен

За марката MATIS Paris

Козметика MATIS Paris | Историята на марката MATIS Paris започва през 1936 г., когато един инженер-химик от гръцки произход Eugene Mavromatis (Ювгин Мавроматис) - специализирал в разработването на козметични препарати - основава своя собствена лаборатория. Четиридесет години по-късно, по инициатива на семейство Камбулив, тя става част от фармацевтичната група Delalande… и през 1981 г. MATIS Paris се появява на пазара.

Днес тази ексклузивна козметика се продава успешно в седемдесет страни по света. При производството - в което се ползват първокачествени съставки - участва екип от елитни експерти, които постоянно създават нови формули. Благодарение на това MATIS Paris има дванадесет продуктови линии, предназначени предимно за грижа за кожата.

Интересно е, че кремовете за подмладяване, почистващите млека, балсамите след бръснене и други продукти на MATIS Paris първоначално са били предназначени само за професионална употреба в салоните за красота. Това съответства на тяхната относително висока цена. С течение на времето, ръководството на компанията решава да предложи част от асортимента и на широката общественост.
MATIS Paris сериозно акцентира върху комуникацията с клиентите и внимателния финален контрол на продуктите. Те са тествани под надзора на квалифицирани лекари, с което се гарантира не само високо качество, но и безопасност.

Оценка MATIS Paris Réponse Teint1