MATIS ParisRéponse Homme Shower-Energy душ гел и шампоан 2 в 1 за мъже

MATIS Paris Réponse Homme Shower-Energy душ гел и шампоан 2 в 1 за мъже
MATIS Paris Réponse Homme Shower-Energy душ гел и шампоан 2 в 1 за мъже
200 мл.

Код: MAT00777 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
Започнете пазаруването и вземете 10% отстъпка на всички парфюми и козметика с кода notino. Отстъпката не важи за вече намалени продукти и при разпродажба.

Описание MATIS Paris Réponse Homme Shower-Energy
Характеристика

Душ гелът и шампоан 2 в 1 MATIS Paris Réponse Homme Shower-Energy бързо и ефективно измива както кожата на цялото тяло, така и косата.

Характеристики:

  • измива кожата и отстранява нечистотиите
  • подхранва и се грижи за кожата
  • измива косата и кожата на главата
  • подсилва косъма

Начин на употреба:
Нанесете върху влажна коса и кожата на цялото тяло, леко разпенете, масажирайте и после старателно измийте.

Характеристика

Тип коса
всички видове коса
Тип кожа
за всички типове кожа
Ефект
Хидратация, успокояване, почистване
Тип на скалпа
всички видове скалп

За марката MATIS Paris

Козметика MATIS Paris | Историята на марката MATIS Paris започва през 1936 г., когато един инженер-химик от гръцки произход Eugene Mavromatis (Ювгин Мавроматис) - специализирал в разработването на козметични препарати - основава своя собствена лаборатория. Четиридесет години по-късно, по инициатива на семейство Камбулив, тя става част от фармацевтичната група Delalande… и през 1981 г. MATIS Paris се появява на пазара.

Днес тази ексклузивна козметика се продава успешно в седемдесет страни по света. При производството - в което се ползват първокачествени съставки - участва екип от елитни експерти, които постоянно създават нови формули. Благодарение на това MATIS Paris има дванадесет продуктови линии, предназначени предимно за грижа за кожата.

Интересно е, че кремовете за подмладяване, почистващите млека, балсамите след бръснене и други продукти на MATIS Paris първоначално са били предназначени само за професионална употреба в салоните за красота. Това съответства на тяхната относително висока цена. С течение на времето, ръководството на компанията решава да предложи част от асортимента и на широката общественост.
MATIS Paris сериозно акцентира върху комуникацията с клиентите и внимателния финален контрол на продуктите. Те са тествани под надзора на квалифицирани лекари, с което се гарантира не само високо качество, но и безопасност.

Оценка MATIS Paris Réponse Homme Shower-Energy